شیش ساله ازدواج کردم بزرگترین مشکل من تو زندگیم خانوادمه یعنی نود درصد بحثای ما سر اوناست خانوادم نقطه ظعف زیاد دارن بی نظمی زیاد توش هست دیر شام میخوریم و... این باعث شده دامادا سوء استفاده کنن. سه تا خواهریم یه برادر. هممون ازداوج کردیم و وقتی میریم اونجا فقط منو خواهر بزرگم باید اونجا کار کنیم تازه کار خاصی ام نمیکنیم ولی هیچوقت نمیتونیم با آرامش بشینیم دور هم چای و میوه بخوریم خواهر کوچیکم به شدت مشکل وسواس داره الانم که کرونا اومده کلن خیلی خیلی وسواس وحشتناک گرفته شوهرای ما درکش نمیکنن همش میگن چرا اون کارنمیکنه چرا داداشت فقط به شما دوتا دستور میده(یعنی منو خواهر بزرگم) هروقت اونجا جمع میشیم همش نگران اینم که شوهرم از چیزی ناراحت نشه و آتو نگیره بچه ها خیلی خستم از بس که نمیدونم دردمو کجا بگم اینجا تاپیک زدم اینجام که نمیشه همه جزییات رو گفت. دلم یه همدرد میخواد. الان از خونه بابام اومدم بجای اینکه دلم شاد شه پراز غصه برمیگردم خونه
شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم...🙂🙂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.