2777
2789
عنوان

ختم مجرب

210 بازدید | 16 پست

بعد کرونا بیکار شده بودم،هفته پیش اتفاقی تو نی نی سایت این ختم رو بچه ها گذاشتن و منم قببول کردم و انجام دادم، تو این هفته چند جا رفتم مصاحبه

امروز خبر دادن برم برای نوشتن قرارداد

کاربری سوم منه      سعی میکنم دیگه زبونمو کنترل کنم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب😍

باید حتما به چند نفر گفته بشه نمیشه خودمون تنهایی انجامش بدیم؟

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
چه خوب😍 باید حتما به چند نفر گفته بشه نمیشه خودمون تنهایی انجامش بدیم؟

نمیدونم عزیزم

منم بر حسب دین این تاپیک رو زدم که اطلاع داده باشم ،

نمیدونم عزیزم منم بر حسب دین این تاپیک رو زدم که اطلاع داده باشم ،

آهااااا ممنون🥰

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
چهارشنبه که گذش یعنی منتظر اون چهارشنبه باشم؟ نمیشه از۵ شنبه

تقصیر منه

باید قبل 12تاپیک میزدم ولی کار پیش اومد،میشه همین الان نیت کنین و ذکر 4ش رو به نیت قضا  بگین

میتونین هم صبر کنین تا هفته بعد

تقصیر منه باید قبل 12تاپیک میزدم ولی کار پیش اومد،میشه همین الان نیت کنین و ذکر 4ش رو به نیت قضا &n ...

اگه قضا بخونم مشکلی داره؟؟

خدایا شکرت قبل از این تاریخ ۹۹/۹/۹ به ارزوم رسیدم😍😍😍 

عزیزم میشه عکس واضح بزاری

میدونم که هر کدوم از شما ها دلتون به وسعت یک دریا پاکه و همه هم میدونیم دعا ها در حق همدیگه زودتر مستجاب میشهازت میخوام اگه اینو خوندی از ته دلت یدونه صلوات برای ارامشم و رسیدن به عشقم بفرستی💗مرسی ازت مهربون💎