2777
2789
من همیشه دلم گرفتست امروزم تولدم بود هیشکی رو نداشتم بهم یه تبریک بگه خیلی دلم گرفته

سلام فک کن منم خواهرتم 

تولدت مبارک باشه آبجی جان انشاله صد بیس ساله بشی با طول عمر با عزت انشاله...💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=142842495]به خاطر کرونا یه ذره امیدم که داشتیم رفته خونه نشینی بی هدفی چه کنیم [/QUOT توکل بخدا عزیزدل چه میشه کرد میگن دورازجون  مرگ دست جمعی عروسیه  کل کره خاکی درگیره غصه خوردن هیچی عوض نمیکنه که فدات

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

خسته شدیم از بی پولی و بدبختی این‌روزای جوونیمون‌داره ب بدترین شکل تموم میشه خیری از جوونی ندیدیم😑😣

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

میدونم همتون گرفتاری دهرین هرکسی ام ب نحوی سختی کشیده ودلش پردرده اما ازتون خواهش مییییییکنم دعا واسه ظهور اقا صاحب الزمان کنید که مهدی فاطمه از دست ما شیعه ها دلش خونه و هرشب چشماش اشکی وقتی اقامون اینطوری کی انتظار خوشی داره😞

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
چرا کتک خوردین؟

چون با من مثل سرایدار برخورد میکنه دوتا بچه پشت سرهم انداخت به جونم با مدرک فوق لیسانس دانشگاه تهران خونه نشینم کرد یه قرون پول هم میده کلی منت سرم میذاره چون ازش متنفرم باهاش حرف نمیزنم

میشه برام صلوات بفرستید 

[QUOTE=142843100]خسته شدیم از بی پولی و بدبختی این‌روزای جوونیمون‌داره ب بدترین شکل تموم میشه خیری از جوونی 

ما کلا نسل سوخته بودیم 😭😭😭😭

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....