2777
2789
عنوان

خانوماي بچه دار راسته ميگن...

182 بازدید | 22 پست

موز زياد بدي بچه لال ميشه ؟؟؟. 

من دخترم هفت ماهشه ميدم هميشه دوست دارم حالا از وقتي اين حرفو شنيدم استرس دارم😔😔

خدا يا تو بساز تو بسازي قشنگ تره♥️♥️♥️

دقيقا

همين بلا سر پسر من اومد

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بي خيال اين حرفهاي بيخود چي هست ميزنيد دختر من كه موز خيلي دوست داشت و هميشه از ٦ ماهگي به بعد هر روز ميخورد و تقريبا از ٢٠ ماهگي هم مثل بلبل حرف ميزنه .

پسرم هم كه الان نزديك يك سالش هست عاشق موز هست .

واقعا؟؟؟؟؟؟چقد ميدادي مگه؟؟ از چند ماهگي؟؟

از ٦ ماهگي

روزي يكي دوتا

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

منم میدادم ولی یبار اتفاقی تو نت خوندم که نباید زیر یک سال یا دو سال موز داد و دیگه ندادم ولی مادرشوهرم یواشکی بعضی وقتا میداد😐

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی

لال نه ولی لکنت رو شنیدم زیاد نده کمش طوری نیست

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
بي خيال اين حرفهاي بيخود چي هست ميزنيد دختر من كه موز خيلي دوست داشت و هميشه از ٦ ماهگي به بعد هر رو ...

والا منم شنيدم ترسيدم😐

خدا يا تو بساز تو بسازي قشنگ تره♥️♥️♥️