الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ضرر نداره؟؟؟؟ فقط مردم شهر نیستن حتی خونوادمم همین طورن
ببین عزیزم من خیلی دارو بلدم ولی میترسم بهت معرفی کنم و بدون نسخه هم دارو اعصاب نمیدن . پروپرانول خیلی خوبه بهت آرامش میده و اصلا هم بد نیست . تو ۲۰ میلی رو بگیر . دو روزی یه دونه بخور . فعلا یه بسته بگیر امتحان کن . بعدش تگم کن بهم خبر بده تا بهت بگم چی کار کنی . متاسفانه مردم فکر میکنن هر کی رفت پیش روانپزشک ،، دیوانه هست در حالی که خودشون مشکل دارن . چرا ما برای یه پا درد میرسم پیش ارتوپد ولی روح که بزرگ ترین و مهم ترین قسمت بدن هست رو نمیریم دکتر ؟ خیلی دیدگاه اشتباه و تاسف برانگیزی هست
و ی چیز دیگه ب هیچ وجه برای افسردگی قرص نخورین قرص دادن کار روانشناسای بی هنره چون نمیتونن درمان کنن کار خودشون و راحت میکنن ی عالمه عوارض داره این قرصا و فقط تا وقتی مصرف شه حالت خوبه در واقع حس افسردگی و سرکوب میکنه ن درمان
عزیزم فکر کردی افسردی الکیه؟ ی شبه نمیاد ک خیلی وقتا باید ۱ سال ۳سال این حس هارو مدام داشته باشی&nb ...
اخه حدودا سه چهارسال پیش وقتی که بابامو از دست دادم همین حسارو تا مدتها داشتم ولی حدود یه سال و نیم پیش دیگه سراعم نیومد الان دوهفتس بازم همون علائمو دارم.خداکنه بعد کنکور ازبین بره...