2777
2789
عنوان

تست افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 29 پست
ببین عزیزم سرچ‌ کن گوگل .‌‌‌‌‌‌ببین چیکار میتونی بکنی البته میتونی از پروپرانول ۱۰ میلی هم استفاده ...

ضرر نداره؟؟؟؟

فقط مردم شهر نیستن حتی خونوادمم همین طورن

أحب نفسي في أي إصدار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضرر نداره؟؟؟؟ فقط مردم شهر نیستن حتی خونوادمم همین طورن

ببین عزیزم من خیلی دارو بلدم ولی میترسم بهت معرفی کنم و بدون نسخه هم دارو اعصاب نمیدن . پروپرانول خیلی خوبه بهت آرامش میده و اصلا هم بد نیست . تو ۲۰ میلی رو بگیر . دو روزی یه دونه بخور . فعلا یه بسته بگیر امتحان کن . بعدش تگم کن بهم خبر بده تا بهت بگم چی کار کنی . متاسفانه مردم فکر میکنن هر کی رفت پیش روانپزشک ،، دیوانه هست در حالی که خودشون مشکل دارن . چرا ما برای یه پا درد میرسم پیش ارتوپد ولی روح که بزرگ ترین و مهم ترین قسمت بدن هست رو نمیریم دکتر ؟ خیلی دیدگاه اشتباه و تاسف برانگیزی هست 

حدودا دو هفته

عزیزم فکر کردی افسردی الکیه؟ ی شبه نمیاد ک خیلی وقتا باید ۱ سال ۳‌سال این حس هارو مدام داشته باشی 

این حال الانت برای کنکوره چون فشار روته و بعد کنکور حالت خوب میشه 

و ی چیز دیگه ب هیچ وجه برای افسردگی قرص نخورین قرص دادن کار روانشناسای بی هنره چون نمیتونن درمان کنن کار خودشون و راحت میکنن ی عالمه عوارض داره این قرصا و فقط تا وقتی مصرف شه حالت خوبه در واقع حس افسردگی و سرکوب میکنه ن درمان

عزیزم فکر کردی افسردی الکیه؟ ی شبه نمیاد ک خیلی وقتا باید ۱ سال ۳‌سال این حس هارو مدام داشته باشی&nb ...

اخه حدودا سه چهارسال پیش وقتی که بابامو از دست دادم همین حسارو تا مدتها داشتم ولی حدود یه سال و نیم پیش دیگه سراعم نیومد الان دوهفتس بازم همون علائمو دارم.خداکنه بعد کنکور ازبین بره...

أحب نفسي في أي إصدار