2777
2789
عنوان

پک گیاهی ضد جوش معرفی کنید ..

25 بازدید | 4 پست

پک گیاهی نعرفی کنید کرم ...عکسشم بزارید دوستان 

گاهی چه دلگیر میشوی از خدا و گاهی چه بی تاب و دلتنگ گاهی از حکمتش ناراضی ..و گاهی شاکرو خوشحال ..گاهی مشکوک و گاهی مجذوب عدالتش ..گاهی بسیار نزدیکیو گاه بیشمار دور ــــ خدا که همان خــداست ای کاش ما انقدر گاهی به گاهی نمیشدیم  ـــ🌷🌷🌷چه زیباست امید وار بودن و با امید زندگی کردن نه امید به خود که غرور است نه امید به دیگران که حماقت است   امید به خــــدا منبــع تمام آرامش هاســـت ....

چون پرسیدی گفتم مامان من کرمسازه هر چی استفاده کردم جوشام نرفتن انقدم بد بود پوستم ورم میکرد.. یدونه درست کرده خیلی صورتم اروم شده دارن کم میشن خیلی خوب شده

یه صلوات برا حضرت عباس هدیه کنید
چون پرسیدی گفتم مامان من کرمسازه هر چی استفاده کردم جوشام نرفتن انقدم بد بود پوستم ورم میکرد.. یدونه ...

قیمتش چقده ؟؟

گاهی چه دلگیر میشوی از خدا و گاهی چه بی تاب و دلتنگ گاهی از حکمتش ناراضی ..و گاهی شاکرو خوشحال ..گاهی مشکوک و گاهی مجذوب عدالتش ..گاهی بسیار نزدیکیو گاه بیشمار دور ــــ خدا که همان خــداست ای کاش ما انقدر گاهی به گاهی نمیشدیم  ـــ🌷🌷🌷چه زیباست امید وار بودن و با امید زندگی کردن نه امید به خود که غرور است نه امید به دیگران که حماقت است   امید به خــــدا منبــع تمام آرامش هاســـت ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیمتش چقده ؟؟

60 تومن فک کنم ولی اگه بخوای به عنوان دوستم تخفیف میگیرم برات...انواع کرمای جوش بود  ولی برا من اثر نمیذاشتن کلی قرص خوردم دکتر رفتم این یکی که درست کرد متفاوت بود خیلی تاثیر داشته 

یه صلوات برا حضرت عباس هدیه کنید