2777
2789
عنوان

بیای تو هر مشکلی داری حل میشه + شماره

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 76 پست
@نی_نی_یار_5     @نی_نی_یار_2     بررسی کنین لطفا🙏

واااای چقدر خاله زنک شما ازاونایی هستی ک تو دبستان هرکسی هرچی میگف میرف فرداش مامانشو میاورد؟؟؟؟ استارتر بنده خدا هیچی نگفته ک نی نی یارو صدا مییزنی...چندوقته اومدم نی ی سایت ولی اخلاق خیلیاتون اصلا درست نیس ...بخدا ک خیلیاتون گند زدید ب نی نی سایت اه اه حرصم گرف دو صغگفحه ازاین تاپیکو خوندم 

هنوزم قشنگ ترین چشما واسه مامانمه :) واسه سلامتیش صلوات... دعاکنید همه مستاجرا خونه دار شن مرسی :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محتسبی😁😉

نه من شمالم دکتر خوشبخت...شهر شمام هست😂😂فکر کردم فقط این دکتره اینجوریه

میشه واسه اینکه امسال خونه دار بشم برام دعاکنید...مرسی مهربونا😍😍تیکرم به وقت صاحب خونه شدنمه انشالله
 واااای چقدر خاله زنک شما ازاونایی هستی ک تو دبستان هرکسی هرچی میگف میرف فرداش مامانشو میاورد؟؟ ...

سلام کار درست رو میکنن 

بد میکنن باعث میشن کلاهبرداری نشه؟

خیلی ها شماره میدن واسه تبلیغه

خیلی ها شماره میدن واسه خودشونه فقط پول میگیرن و میرن

خیلی ها شماره میدن زنگ میزنین طرف اقاست شماره تون رو برمیداره همه طوره مزاحمتون میشه براتون دردسر درست میکنه همه اینا هست تو سایت

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام کار درست رو میکنن  بد میکنن باعث میشن کلاهبرداری نشه؟ خیلی ها شماره میدن واسه تبلیغه خی ...

ینی اینقدر خانومای نی نی سایت ک ماشالا همشون هم بچه دارن ، بچه و خام هستن؟؟؟؟؟ متاسفم واقعااااا

هنوزم قشنگ ترین چشما واسه مامانمه :) واسه سلامتیش صلوات... دعاکنید همه مستاجرا خونه دار شن مرسی :)
 واااای چقدر خاله زنک شما ازاونایی هستی ک تو دبستان هرکسی هرچی میگف میرف فرداش مامانشو میاورد؟؟ ...

اتفاقا اونی که نینی یار رو صدا میزنه تا افراد ساده ای مثل شما گول نخورن کار درستی میکنه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
اتفاقا اونی که نینی یار رو صدا میزنه تا افراد ساده ای مثل شما گول نخورن کار درستی میکنه

عزیزم من با سن کمم اصلاااا حتی جواب ب تاپیک استارتر ندادم چون اعتقادی ب رمال و دعانویس و بخت گشا ندارم ولی حرصم گرف از رفتارای بچگونه ...

ینی اینقدر خانومای نی نی سایت ک ماشالا همشون هم بچه دارن ، بچه و خام هستن؟؟؟؟؟ متاسفم واقعااااا

بچه و ساده تر از این چیزا هستن که فکر میکنین طرف شماره میده میگه من مشاور تغذیه ام بعد میره تلگرام میگه واسم رژیم بده می بینه اکانت اسم مرده بازم متوجه نمیشه طرف میگه عکس از اندامت بده لباسم تنت نباشه بهت رژیم بدم عکس میده در کمال تعجب بعد دیگه می بینه مزاحمت درست میکنه براش متوجه میشه با همین ترفند خیلی ها رو ازشون عکس گرفته

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

بچه و ساده تر از این چیزا هستن که فکر میکنین طرف شماره میده میگه من مشاور تغذیه ام بعد میره تلگرام م ...

اگ تااین حد ک میگین متوجه نیستن اوکی کار درستیه!

جوابتون و دادن دیگه نیازی ب جواب من نیس😊

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
عزیزم من با سن کمم اصلاااا حتی جواب ب تاپیک استارتر ندادم چون اعتقادی ب رمال و دعانویس و بخت گشا ندا ...

شما اصلا متوجه موضوع تاپیک نشدی وگرنه رفتار اون خانم بچگونه نبود ، خود من هم نینی یار رو تگ کردم چون کار درست همینه

ریپلای شما و حرفایی که زده نشون میداد اصلا متوجه قضیه نشدی 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧