2777
2789
عنوان

بواسیر تو بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 74 پست
اره

منم یکم بیرون زدگی بواسیر داشتم از قبل بارداریم دکترم گفت طبیعی زایمان کنی بواسیرت بیشتر میشه 

بعدشم تو موقع زایمان طبیعی انننننقد درد داری که به هیچی جز دردت نمیتونی فکر کنی 

عزیزم با سزارین هم این مشکل بوجود میاد ولی در طبیعی درصدش خیلی بیشتره چون زور میزنی...ولی سزارین که ...

من سر بارداری دومم این مدلی بودم و چون تجربه طبیعی رو داشتم و میدونستم با زور زدن بدتر میشه اوضاعم زایمان دومم رو سزارین انتخاب کردم و راضی هستم عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان سه سال گذشته و تازه چند ماهه خوب شدم..ولی اگه یبسوست داشته باشم بازم خونریزی میکنم..واقعا درده ...

واسه من خیلی خوب جواب داد از داروخونه بگیر خودتم با اب گرم بشور

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 
اندازه تخم مرغ بود دقیقا ولی الان برطرف شده حدارو شکر کمتر از بند انگشت مونده ازش ولی درد نداره

واسه من اندازه همون بند انگشته ولی بدم میاد خیلی حس بدی بهم میده ارزومه مثل قبل بشم بدنم صاف بشه

من خیلی روی این مسعله ازار دیدم وخیلی زود با پماد ام جی خوب شد  بعد زایمانم دقیقا اندازه تخم مر ...

ینی بعد زایمان شد اندازه تخم‌مرغ😥وای من الانم خیلی درد دارم همین پماده ک‌میگین تو بارداری هم‌میشه استفاده کرد

من سر بارداری دومم این مدلی بودم و چون تجربه طبیعی رو داشتم و میدونستم با زور زدن بدتر میشه اوضاعم ز ...

آفرین..من خودم برای بچه دومم حتما سز میکنم چون از طبیعی اصلا خاطره خوبی ندارم😥

ولی راستش بعدش راحت بودم ولی بازم انتخابم سزارین هست

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
ینی منم بزنم خوب میشه عزیزم؟ واس من ی کوچولو گوشت اضافه اومد بیرون😥سره بارداری اینجوری شد

امتحان کن گرون نیست هفت تومن هشت تومنه

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 
آفرین..من خودم برای بچه دومم حتما سز میکنم چون از طبیعی اصلا خاطره خوبی ندارم😥 ولی راستش بعدش راحت ...

حتما همین کارو کن زایمان دوم سختره