2777
2789

من باردارم. همش دارم خواب می بینم یه بچه دختر از بلندی پشت بوم می افته یا گم نیشه، خیلی می ترسم و نگرانم. کسی تجربه داشته؟ بچه تون سالم دنیا اومد؟ من خیلی ترییدم. نظرتونو میگید؟  😭😭😭 مرسی مهربونا

خدایا توکلم به خودته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ماه هشتم بارداری دائم کابوس و خواب بد میبینم 

قبلش خیلی بود

از هر کی پرسیدم گفت عادیه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

عریز دل من خواب بد و کابوس در بارداری طبیعیه میتونی تحقیق کنی و مطمئن بشی

خواب شما معنی خاصی نداره و نتیجه تغییرات هورمدنی روانی افکار و احساسات و حساسیت بارداری شماست

من در بارداری خواب سقط زیاد دیدم

خواب ناسالم بودن بچم

خواب اینکه با مشکل دنیا اومده

و حتی بدتر

طبیعیه عزیزممممم من همش خواب میدیم بچه ام شش انگشتیههه یا انگشتاش کم و زیادن یا از بغلم میبرن ... همش به خاطر نگرانیه و طبیعی هم هست

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
عریز دل من خواب بد و کابوس در بارداری طبیعیه میتونی تحقیق کنی و مطمئن بشی خواب شما معنی خاصی نداره ...

ممنونم عزیزم. بچه تون سالم و خوشگل هست؟ منم خواب ناسالم بودن هم دیدم. بخاطر اضطرابه نه؟

خدایا توکلم به خودته