2777
2789
عنوان

خدایا اخه چرا اینجوری شدن

153 بازدید | 14 پست

مامان وبابام خیلی همه دوسداشتن که همه همه اینو میدونستن 

الان چند ماهه که همش باهم لجبازیو ودعوا میکنن خیلی اعصابم داغونه دوسندارم اینجوری باشن 

دلم به حال دو تا داداشام میسوزه منکه شهرستان خونه خودمم به خاطر پسرسه ماهه ام قرطینه ام تو خونه هیچ جا نمیرم 

اون طفلیا زنگ میزنن میگن ابجی چکارکنیم خسته شدیم مامان وبابا همش دعوا وجروبحث میکنن 

توروخدا دعا کنین خوب بشن مامان وبابام

اَللّهُمَ صَلٍ عَلي مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چرا اینجوری شدن؟

سر مشکلات مالی

تقصیر  بابامه بیخیاله اصلا یع جوری دیگه شده 

مامانم همش حرص وجوش اینده دوتا داداشامو میخوره

بابام سرکار میره وقتی هس همش دعوا میکنن

مشکلات از دید من با گفت و گو و ریشه ای حل میشه شما یا داداشات با پدر و مادرتون صحبت کنید 

یکی از داداشات با مامانت 

یکی هم با بابات 

این جر و بحثا برای کسایی که هم رو دوست دارن سطحیه 

مشکلات مادی برای همه هست 

خودت هم به مامانت آرامش بده 😊😉

مشکلات از دید من با گفت و گو و ریشه ای حل میشه شما یا داداشات با پدر و مادرتون صحبت کنید  یکی ...

ممنون خواهری حرف میزنیم باهاشون فقط ازهمه دیگه گله دارن

حل میشه عزیزم 😊

همیشه صحبت و مسئله رو حل کردن بهترین چیزه ولی متأسفانه خیلی ها از این ابزار استفاده نمیکنن و دعوا و قهر رو جایگزینش میکنن 

آرامش دادن و حل موضوع همیشه بهترینه 🌹

حل میشه عزیزم 😊 همیشه صحبت و مسئله رو حل کردن بهترین چیزه ولی متأسفانه خیلی ها از این ابزار استفاد ...

خداکنه ولی این دفه خیلی جدی شدن 😳

کاش خواهر داشتم تا باهاش درد ودل کنم

به خاطر همین میگم گفت و گو عزیز دلم 😊 

به خاطر همین میگم شما و داداشات باید باهاشون صحبت کنید و بهترینش هم اینه که جداگانه و بدون این که هر کدوم بفهمن 😉

دعوت به آرامش و صلح و صفای هم دیگه رو در دل هم انداختن توسط خودتون بهترین راه حله 😊