2777
2789
عنوان

پریودی یا لانه گذینی؟؟

316 بازدید | 25 پست

سلام ..من دیروز موعدم بود و لک دیدم فک کردم پری شدم بعدشم نوار گذاشتم فقط سه چهار تا لکه قهوه‌ای بود بعد از اون دیشب تا حالا ترشح سفید داشتم الان روی لباس زیرم ببخشید ترشح زرد رنگ آبکی دیدم دردم دارم ..اصن نمیدونم چیکار کنم 

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه بیبی چک مثبت بشه؟؟

همه چیز ممکنه 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

نگاه کن من سه روز قبل موعدم یه لکه خون دیدم البته درد شدید دیگه هیجی ندیدم دیشبم بی بی چکم + شد شما م یدونه بزن خدارو چه دیدی شاید +شد 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

نگاه کن من سه روز قبل موعدم یه لکه خون دیدم البته درد شدید دیگه هیجی ندیدم دیشبم بی بی چکم + شد شما ...

منم بعد درد شدید لک دیدم قهوه‌ای نبود ببشتر صورتی بود ..مبارک باشه عزیزم .. انشاالله 

منم بعد درد شدید لک دیدم قهوه‌ای نبود ببشتر صورتی بود ..مبارک باشه عزیزم .. انشاالله 

برای من قهوه ای بود بعد اون ترشحاتم سفید و شیرینی رنگ 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

من اینطوری شدم هرسری پرید شدم  ولی احتمال بارداری هم هست دیگه بی بی بزن

میدونی من تاحالا اینجوری نبودم ینی اگ لک میدیدم حتما حتما نیم ساعت بعدش پری میشدم .تعجبم کردم اخه من همیشه ۴/۵روز عقب میزدم