2777
2789

خانوما من دوبار سقط داشتم ی سال پیش ب فاصله س ماه ازهم...اولی 6 هفته و س روز بود ک کارای سنگین کردم و لکه بینی پیدا کردم.تجربه نداشتم و نمیدونستم باید استراحت کنم واسه لکه بینی...ک متاسفانه باوجود تشکیل قلب سقط شد.

س ماه بعد باز اقدام کردم و اینبار بارداری پوچ شد!!!

الان یکسال و ی ماهه از اخرین سقطم میگذره...و دیگ ب بارداری فک نمیکردم...ینی فکر ک چرا...ولی میترسیدم ک باز باردارشم سقط بشه....

متاسفانه ی رابطه محافظت نشده داشتم والان میترسم ک اگ باردار بشم, چیکار کنم؟ نکنه باز سقط بشه....

کسی بوده مثل من؟ 

آن دست که ماه را نشان میداد، ماشه را کشید....!

منم‌ ۲تا تو هفته های پائین سقط کردم الانم ۴ماه از سقط اخرم میگذره ولی تو این ۴ماه هرکاری کردم باردار نشدم😔به همین راحتیام نیست عزیزم 

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
منم‌ ۲تا تو هفته های پائین سقط کردم الانم ۴ماه از سقط اخرم میگذره ولی تو این ۴ماه هرکاری کردم باردار ...

شما ازمایشات سقط رو ندادی؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دادم همشو 

خب من ندادم...و از همین میترسم ک اگ ی درصد حامله شدم و باز تجربه های تلخ قبل تکرار شد چی ؟

مشکل شما چی بود عزیزم؟

نترس فعلا کارای سنگین و رابطه رو ممنوع کن تا وقتی که موعد پریودت بشه اگه باردار بودی بازم رعایت کن زودم برو پیش دکتر

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
خب من ندادم...و از همین میترسم ک اگ ی درصد حامله شدم و باز تجربه های تلخ قبل تکرار شد چی ؟ مشکل شما ...

یه گربه ی لعنتی باعث شد سقط بشه 

دومیم گفتن نطفه ضعیف تشکیل شده 

گربه؟؟چجوری؟

نمیدونستم باردارم شمال بودیم تو یخچال گوشتا و مرغو... اینارو گذاشتیم بقیه وسایل جا نمیشد چون بیرون خنک بود گذاشتیم تو حیاط گربه اومده بوده لیسشون زده بود و ... 

ماهم از همه جا بی خبر خوردیمو به ۱هفته نکشید نی نی سقط شد دکتر رفتمو از ازمایشا مشخص شد انگل گربه تو بدنم رفته اگه گربه نبود الان بچم تو بغلم خواب بود 

نمیدونستم باردارم شمال بودیم تو یخچال گوشتا و مرغو... اینارو گذاشتیم بقیه وسایل جا نمیشد چون بیرون خ ...

گربه لعنتی من موندم بعضیا چطور به اسم حیوان خانگی کثافتا رو تو خونشون جا میدن

نگران نباش گلم خدا کریمه ایشالاه بزودی دامنت سبز میشه