2777
2789
عنوان

اپل 7plusبخرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 47 پست

هیچی اپل نمیشه

اونایی که میگن بده

یا نداشتن

یا کار با سیستم عامل ای او اس رو نمی دونستن

وگرنه واااقعا اپل با همه گوشی ها متفاوته

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما جنوب هستیم اینجا همه چیز هست!پیدا میشه یعنی

من بودم حرف شوهرم گوش میدادم چون چند ماه پیش گفتم جه خوشکله شوهرم گف تا بگم بجه ها از دوبی برات بیارن 11proماجنوبیم اون موقع مرز باز بود حساب قیمتش کردم وضع خودمون گفتم نه عزیزم الان هی جلو مامانم میکه من گفتم خودش نخواست  رفت برا خودش خرید شوهرم .، میگه همه شاهدین خودش گف نمیوام میگم فکر پولش کردم میگه نداشتم که نمیکفتم

هعی
هیچی اپل نمیشه اونایی که میگن بده یا نداشتن یا کار با سیستم عامل ای او اس رو نمی دونستن وگرنه وا ...

یعنی بخرم پس.قبلا اپل داشتما!خداییش راضی بودم اما میخوام بدونم ۷پلاس چطوره خیلی خوشم میاد

🔱Only god🔱
یعنی بخرم پس.قبلا اپل داشتما!خداییش راضی بودم اما میخوام بدونم ۷پلاس چطوره خیلی خوشم میاد

من ایفن ۷ دارم و واقعا راضی هستم

فقط مشکل اپل سیم شارژ هست

که کوتاهه و اگه دقت نکنی زود خراب میشه

گیر اوردن اصلش هم خیلی سخته

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
یعنی نظر منو نخواستن؟😂😂😂 من ۵ تا از دوستان شایوئومی گرفتن سر دو ماه خراب شده

شما باید به استارتر نظر بدی نه اینکه همش پیامای من ریپلای کنید اونم با لحن توهین،،،(برداشت من که این بود)

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

8پلاسم خوبه

اس ای 2020 ک تازه اومده هم خوبه هم خوش دست ولی خب 4.8 اینچه

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
نه عزیزم اگه توهینی برداشت شد من عذرمیخوام قصدم این نبوده 💕🌹

خواهش میکنم

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
۷ که دیگه نوش نیست مگه دست دوم درک نمیکنم چرا پول جای سامسونگ میدید 😐😐

منم همینطور  

از دریا نترسانم که من در قلب تو جان میدهم  به امید نابودی کرونای خبیثه منحوسه بیتربیت   دلم واست تنگ شده جونم