2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تحقیقاتت واسه پلکسر بینی نتیجه داد؟ منم قصد انجام دارم ولی فعلا دارم تحقیق میکنم

سلام عزیزم زیاد تحقیق کردم چند نفر انجام داده بودن جاش لکه شده بود الان با گذشت چند ماه هنوز جاش مونده یکی هم میگفت کلی پول دادم تغییر نکردم و تغییرش خیلی خیلی محسوسه یکی دونفرهم نتیجه عالی گرفتن من ندیدمشون فقط غیر مستقیم یکی بهم گفت؛ الان دیگه تصمیمم عوض شده میخام پولامو بزارم کنار یدفه عمل کنم تا قبل از سال نو

سلام عزیزم زیاد تحقیق کردم چند نفر انجام داده بودن جاش لکه شده بود الان با گذشت چند ماه هنوز جاش مون ...

مرسی که گفتی عزیزم.

من متاسفانه دوتا دکتر گفتن پوست بینیم چون ضخیمه عمل رو پیشنهاد نمیدن. به خاطر همین به فکر پلاسماجت افتادم مدتیه. 

وای خدایا منم دماغم گوشتیه ینی عملش نمیکنن؟

خیلی از بینی های گوشتی رو دکترا عمل میکنن.با اینکه خیلی نتیجه ایده آل نداره. ولی بینی من پوستش خیلی ضخیمه به گفته ی دکترایی ک رفتم و نتیجه مطلوب نمیده.

خیلی از بینی های گوشتی رو دکترا عمل میکنن.با اینکه خیلی نتیجه ایده آل نداره. ولی بینی من پوستش خیلی ...

حالا عزیزم اگه رفتی پلکسر کردی حتما نتیجه شو بهم بگو ببینم راضی بودی یا نه اگه من مطمن بشم با پلکسر نتیجه میگیرم قطعا عمل نمیکنم هر چند عمل مطمنتره ؛ آدم می مونه چیکار کنه