2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا داده ولی اصلا اثر ندارهههههههه

تا چهار پنج روز درد داره خوب میشی انشالله

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یک هفته اینجور باااش چیزی نخور فعلا

یه هفتهاه😭😭😭غلط کردم قبلش ابنقد درد نداشت. دندونام همه صاف مرتب سفید این یدونه نمیدنم چش شد یهو یکم درد گرف رفتم دکتر گف عصب کشی فلان حالا بدتر شدههههه اینجوری نبود ،الکی نکرده؟!!

تا چند روز درد داره عزیزم . مسکن بخور 

بخدا قبلش اینجوری درد نداشت فقط یخ خوردنی یکم میگرفت رفتم گف باید اینجوری کنییی

دندونام سالمن همشون. خدایی الکی نگفته؟پول بگیره

یه هفتهاه😭😭😭غلط کردم قبلش ابنقد درد نداشت. دندونام همه صاف مرتب سفید این یدونه نمیدنم چش شد یهو ی ...

نه اگه عکس گرفتی عزیزم حتما عکس دید مشکل داشته عصب کشی کرده مسکن بخور و انتی بیوتیک طبیعیه یواش یواش برمیگرده حالت عادی رو دندون کار شده باید درد داشته باشه

بخدا قبلش اینجوری درد نداشت فقط یخ خوردنی یکم میگرفت رفتم گف باید اینجوری کنییی دندونام سالمن همشون ...

ایشالا که ایجوری نباشه . منم عصب کشی کردم تا چند روز درد داشتم . نگران نباش مسکن بخور استراحت کن زود خوب میشی  

سلام عزبزم یه سوال بی ربط دارم

تو یکی از تایپک ها گفته بودی لبتو ژل زدی سال ۹۷گفته بودی

بعد که ژل زدی یک سال باید بگذره تا اقدام کرد برای بارداری؟

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰