2777
2789

بچه ها تو رو خدا بگین وقتی تو یه خونه کسی میگیره دیگران خصوصا سالمندان چقدر در خطر هستن؟؟؟؟ و این که علائم اولیه ش چیه؟؟؟

اونایی که تجربه دارین ممنون میشم

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرفه و عطسه خشک.تب ۳۸ درجه.بی اشتهایی.یکم دل درد.بیحالی.درد قفسه سینه.تنگی نفس.یکمی هم حالت تهوع اولش هم با سوزش گلو شروع شد اما در حد یه روز بود

علائم خودم👆

فعلا جواب تست اطرافیانم نیومده.

به من اول گفتن دارو نخور اما اگه سالمندان بگیر حتما باید دارو بخورن

آنقدر دنیا خر تو خر است که می ترسم حرف آن ها راست از آب دربیاید و آن دنیا هم باشد! 

حالت تهوع، بی حالی، تب ولرز، اکر اوج بگیره سرفه های خشک پی در پی...‌فرد بیمار باید قرنطینه بشه وگرنه همه افراد خانواده میگیرن....کسالت و بی حالیش خیلی بد هست احساس ضعف شدید داری ولی اشتها نداری 

واسه مادر من که فقط خفگی داشت بیماری زمینه ای هم تا دلت بخواد داشت ماهممون پیشش بودیم ولی نگرفیم ماد ...

مرسی عزیزم...خیلی تسلابخش بود نظرت برام...امیدوارم درباره ما هم این اتفاق بیفته...

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
حالت تهوع، بی حالی، تب ولرز، اکر اوج بگیره سرفه های خشک پی در پی...‌فرد بیمار باید قرنطینه بشه وگرنه ...

مرسی از توجهت عزیزم

سرفه و عطسه خشک.تب ۳۸ درجه.بی اشتهایی.یکم دل درد.بیحالی.درد قفسه سینه.تنگی نفس.یکمی هم حالت تهوع اول ...

مرسی عزیزم...اگر کسی تب و بدن درد و سرفه کم داره ولی سرفه اش خشک نیست...گرفته آیا؟؟؟؟

اصلا نترسین ما هممون بابچه هامون پیشش بودیم حتی من باهاش غذا خوردم ولی نگرفتم  .شما کی گرفته تو ...

دختر عمم ولی مامان بزرگم خونشونه خیلی میترسم فردا دارم از شیراز میرم مشهد مامان بزرگم . ببرم از خونشون از سر شب بغضم تمومی نداره....میترسم واسه مامان بزرگم...

مامان منم گرفت نسبتا شدید ده روز همه باهاش بودیم حتی بچه کوچیک دکترا تشخیص ندادن کروناس در حالی ک تو سیتیش مشخص بود.چند روز بستری شد ولی خوب شد اون موقع اوج کرونا بودن از نظر روحی خیلی اسیب دیدیم ولی بازم خداروشکر 

یک ماه بعدش پدرم خیلی خفیف گرفت و ما باز هم نگرفتیم ازش.

تا خدا نخواد نمیشه که نمیشه

خدایا خودت مامانمو خوب کن امیدمو ناامید نکن🙏
مرسی عزیزم...اگر کسی تب و بدن درد و سرفه کم داره ولی سرفه اش خشک نیست...گرفته آیا؟؟؟؟

فدات.نه احتمالا سرما خورده من خودم سینوزیت دارم امکان نداشت تو سرماخوردگی سرفه خشک داشته باشم اما الان واقعا خشکه

آنقدر دنیا خر تو خر است که می ترسم حرف آن ها راست از آب دربیاید و آن دنیا هم باشد! 
مامان منم گرفت نسبتا شدید ده روز همه باهاش بودیم حتی بچه کوچیک دکترا تشخیص ندادن کروناس در حالی ک تو ...

امید به خدا