2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من هم می خواد اونم پسر 

اقدام کردی واسه پسر؟

واسه سلامتی و طول عمر زیاد برای فرزندانم و عشقم  و خودم صلوات میفرستی همچنین واسه خونه دار شدنمون هم یه صلوات بفرست  ، انشالله حاجت روایی بشی🤲🏼
مطمئن باش اوضاع اقتصادی مملکت ما بدجوری رو به تباهی داره می‌ره . من واقعا قید یه دونه رو هم زدم . ...

عزیزم اینکه شما توی رنج هستین دلیل نمیشه همه توی رنج و سختی باشن.  بعدم علم غیب مگه دارین که انقدر مطمئن میگین رو به تباهی میره؟ همیشه توی تاریخ دوره های فراز و نشیب بوده و هست و خواهد بود. اگر قدیمیا طرز تفکر شما رو داشتن الان انسان منقرض شده بود. 

عزیزم اینکه شما توی رنج هستین دلیل نمیشه همه توی رنج و سختی باشن.  بعدم علم غیب مگه دارین که ان ...

عزیزم من کلا انسان رو گفتم .نه فقط خودم رو . چون دنیا سراسر رنج هست . جنگ . بیماری و .......

و در ضمن ، من عقیده م رو به شما تحمیل کردم ایا؟ 

حتی خود خداوند هم در قرآن گفتن سورة بلد آیه ی 4 می فرماید:«لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسانَ فِی کَبَدٍ؛ که ما انسان را در رنج آفریدیم»(و زندگی او مملو از رنج ها است)

این رو که نمی تونید انکار کنید .

و من از لحاظ مالی خدارو شکر اصلا مشکلی ندارم . 

شما مختاری ده تا بچه بیار .

ولی من ترجیح میدم ، طفل بی‌گناهی رو محض دلخوشی دو روزه ی خودم ، به این دنیا نیارم.

و بعد اینکه اگه نگاهی به اوضاع امروزمون بندازید ، متوجه میشید عزیزم که اوضاع رو به بهبود هست یا تباه شدن و نیازی به علم غیب نداره.

موفق باشید 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
من اقدام نکردم ناخاسته بود کاملا

چرا اصلا راهنمایی نمیکنین و اطلاعی نمیدین اکی ممنون

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.
من دارم دومی رو از پوشک میگیرم که سومی رو بیارم خیلی هم ذوق دارم خیلی بچه واااااقعا قنده کام آدم ...

چه دیدگاه زیبایی دارین.. پس چرا خنده های من برای مادرم ارزشی نداشت؟ چرا دوستم نداشت؟

چرا میگه که میخواستم سقط کنم تو رو...

برای همین م 36 سال دارم و اصلا بچه نمیخوام. عاطفه زیاد ندارم برای بزرگ کردن بچه..  

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
چرا اصلا راهنمایی نمیکنین و اطلاعی نمیدین اکی ممنون

عزیزم من اصلا آدمی نیستم ک چیزایی ک بلدمو ازبقیه پنهون کنم

من سال۹۶ با ۱ماه اقدام باردارشدم سقط شد.۳۰روز بعد بطور ناخاسته باجلوگیری طبیعی باردار شدم دخترم سالم دنیااومد.دختر۱۷ماهش بود که دوباره کاملا ناخاسته و غیرمنتظره باردارشدم.الان ۳۲ هفته ام دخترمم ۲سالو۲ هفتشه

تاریخا یادم نیست که بخوام دقیق بگم

چه دیدگاه زیبایی دارین.. پس چرا خنده های من برای مادرم ارزشی نداشت؟ چرا دوستم نداشت؟ چرا میگه که می ...

خدا بهتون سلامتی جسم و روح بده 

مطمئن باش عشقی که دنبالشین رو توی بچه تون پیدا میکنید

خدا میدونه اینو از ته قلبم میگم

بچه آدم جبران همه ی نداشته های زندگیه

بیارین بهش عشق و محبت بدین

و به همه یاد بدین که مادر و فرزندی یعنی چی⁦❤️⁩

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)