2777
2789

بچه ها من خیلی تاپیک هارو نگاه نمیکنم فقط اونایی رو کمکی از دستم بر بیاد نگاه میکنم بعضی هاشون خیلی ناراحت کننده هستن 

منم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم گریه میکنم بعدش میگم اونم خدایی داره حتما که کمک حالشه و براش بهترین هارو دعا میکنم 

ولی وقتی اونارو میبینم باعث میشه از چیزایی که دارم لذت نبرم چون ته دلم همش میگه تو داری اون نداره در حالی که منم بعضی چیزا رو ندارم ولی بقیه ندارن 

این موضوع خیلی اذیتم میکنه چیکار کنم به نظرتون؟

باردارم هستم ولی قبل بارداری هم اینجوری بودم😔

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دلم میسوزه برا اولین بار برای کاربری که دیشب گفت دوستش یه هفتش عروسی کرده که فهمیده دوست دختر همسرش ازش حاملس...انگار برق گرفت منو😔

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

عزیزم خودتو ناراحت نکن گلم .آدم باید غصه خودش رو بخوره .تو دنیای واقعی اگه از دستت کاری بر میاد برای کسی انجام بده ولی نو دنیای مجازی اعصابت رو بهم نریز .آدم‌هایی که تو دنیای مجازی فحش میدن نفرین میکنن و غیره لایق دل سوزوندن نیستن 

چقد خانوم و دلسوزی. منم مث توام ولی تومجازی دلم نمیسوزه.البته واسه اونایی ک فقر مالی دارن خیلی دلم میسوزه

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭

وای منم همینطورم

وقتی میام سایت حالم گرفته میشه

تاپیک خیانت میببنم، میگم نکنه منم ی روز اینجوری شم

تاپیک مردن بچه میبینم، میگم نکنه منم اینجوری شم

نمیتونمم نیام اینجا و نخونم😐😐😐😐

خدایا سلامتی و امنیت رو‌از هیچکس نگیر😘😘، ا

بعضیهاشون تا مدتها تو ذهن من میمونه 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

یادمه یه کاربری بود دوتا بچه کوچولو داشت مجبور شد بذارتشون پیش شوهرش و طلاق بگیره دلش تنگ بود واسه بچه هاش ...تا خود صب گریه کردم واسش

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی
واقعا بعضی تاپیکا دلگیر هس الان رفتم یه تاپیکی خانومه بچه اش از دست رفته بود 8 ماه پیش زار میزد دلم ...

بله 

چیکار کنم به نظرت؟

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن