2777
2789

سه دونگ خونه به نام من هست و سه دونگ قبلا به نام همسرم بود که بعدا وکالتی به نامم زده و مابینامه یاهمون قولنامه فروش هم نوشتیم. یعنی ایشون خونه رو به من فروخته.حالا میخوام بدونم اگه من طلاق بگیرم وضعیت خونه به چه شکل هست.ایا ۶دونگ به نامم هست یاباید کاره دیگه ای انجام بدم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مدارک وکالت نامه و بیع نامه رو باید همراه داشته باشی خونه به نامته کاملا ولی باید سند رسمی به ن ...

یعنی بدون سند رسمی به نامم نیست؟؟حتی با بینامه؟آخه رفتیم سند بزنیم گفتن چون وام روشه نمیشه مگه اینکه وامش رو صاف کنید

یعنی بدون سند رسمی به نامم نیست؟؟حتی با بینامه؟آخه رفتیم سند بزنیم گفتن چون وام روشه نمیشه مگه اینکه ...

عرض که کردم خونه کاملاً به نامتون هست ولی برای نقل و انتقالات بعدی و از نظر قانونی باید سند زده بشه

ربطی به وکالت نداره از این جهت محکمه ربط به سند رسمی داره که تو رهنه فعلاً  وقتی قسطا تموم شد ...

یعنی اگه ما جداشدیم،من بدون‌حضور همسرم‌میتونم خونه رو بفروشم؟چون‌تنها سرمایه خودم و بچه هام و پشتوانمون هست

چون وکالتی هست میگم شاید سفت و سخت نباشه. رفتیم‌محضری به نام کنیم گفتن چون وام داره خونه نمیشه

اين كه وكالتي هستش اعتبار داره و مالك هستيد اما چون سند رسمي نيست راحت تر شوهرتون ميتونن باطلش كنه.مثلا بگه زمان وكالت و معامله شما محجور بوديد(مشكل رواني). و اين قضيه پروسه طولاني داره.بهتره رسمي بشه

یعنی اگه ما جداشدیم،من بدون‌حضور همسرم‌میتونم خونه رو بفروشم؟چون‌تنها سرمایه خودم و بچه هام و پشتوان ...

آره عزیزم میشه 

فقط دو تا محدودیت هست که رغبت مردم رو به خرید کمنر میکنه 

اول این که خونه سند رسمی نداره و باید با قول نامه دوباره به فروش برسه

دوم این که وام داره و فعلاً امکان سند زدن نداره

آره عزیزم میشه  فقط دو تا محدودیت هست که رغبت مردم رو به خرید کمنر میکنه  اول این که خون ...

آخه ما خونه قبلی رو باهمین وامه روش فروختیم و برای خریدار هم یه پوئن مثبت تلقی میشد