2777
2789

من ۶ تیر تولدمه شوهرم اران کلا تو حسابش فقط چهارپنج تومن داره حالا فاز هفته قبل هی داره قیمت طلا نگا میکنه از دیروزم گفته که چهارشنبه میریم بازار هی میگم چیزی لازم نداریم چی میخوای با خنده میگه تو کارت نباشه الان خیلی دلم میسوزه براش تو این شرایط بد اقتصادی طلا واسم بخره اونم چیزی نمیشه حقوقشم ثابت نیست دیر به دیر میدن اونم کم استاد دانشگاهه ولی خیلی کمه حقوقش چیکار کنم  اگه فردا رفتیم بگم دوست دارم نقره برام بخره ؟ 

اخه یبار پیشنهاد نقره داد گفتم اره خیلی دوست دارم ولی طلا یه چی دیگست با خنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دلت طلا نمیخواد و میخوای بهش کمکی کنی 

بگو یه مثلا از یه شال خوشم اومده اونو برام بهر یا یه لباسی چیز دیگه ایی

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

چیکذار کنم بچه ها شما جا من بودین چیکار میکردین ؟ 

اگه واااقعا مطمئنی تو حسابش ۴  .. ۵ تومن هست آره نقره بگیر خیلی هم خوبه

ولی لابد داره که پیشنهاد طلا بهت میده با ۴ تومن که طلا نمیدن😐😐😐😐

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘

الان طلا بخری به خودت ظلم کردی بااین قیمت .خانما چرا سخت میگیرین یه شاخه گل واقعا ارزشش از طلا بیشتره بیاین با این وضعیت اقتصادی سخت نگیریم .😊

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز