2777
2789
عنوان

🌺🌺🌺چله حدیث کسا🌺🌺🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 1840 بازدید | 342 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید من یه چیزیو متوجه نشدم.چله گرفتیم که تا 40 روز روزی یک بار این دعا رو بخونیم یا اینطوریه که روز اول یک بار روز دوم دوبار سوم سه بار و ....؟؟؟؟  

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم😍❤

خواندن دعا به عربی اگر چه مهم است , اما این که چنین الفاظی به چه مقصودی ادا شده و دارای چه مضامینی هستند، مهم است . البته چون مضامین عرفانی و ملکوتی آیات الهی و ادعیه مأثور, از طرف معصومان، انس خاصی با فطرت معنوی هر انسان حقیقت طلبی دارند, هنگامی که ادامی شوند, با روح و روان آدمی همراه می شوند; گویا ملکوت این دعاها و الفاظ با سرشت و خمیره بشر آمیخته است

بهترین راه این است که در هنگام خواندن دعاها به معنا یا ترجمه‌آن توجه شود، یا بخشی از دعا خواندن و سپس با ترجمه توجه شود.اگرچه همانطور كه ذكر شده خواندن فارسي آن به تنهايي هم اشكالي ندارد اما آثار عربي را ندارد

خوانده شد ✔

خدایا ❤ همین که تو هستی کنارم .... من غرق در آرامششششششششم 😍😍😍❤❤ خداجونم خیلی عاشقتم😙😙من قراره مامان دوقلو یا سه قلوها باشم😍😍😍البته بااجازه تو خداجون جیگرمممممم😗😗😗 خدایا دخترامو و محمدم رو زودی بهم بده😚😚😚 خدایا عاشقتم..بزودی تیکربارداریمو میزنم بلطف تو ای مهربان خدای من😘