2777
2789
عنوان

🌺🌺🌺چله حدیث کسا🌺🌺🌺

1838 بازدید | 342 پست

بسم الله الرحمن الرحیم

چله حدیث کسا به  نیت سلامتی و ظهور حضرت مهدی(عج)  و حوائج شخصی
ان شا الله که به حاجت هامون برسیم

ثواب این چله رو هدیه میکنیم به سید الشهدا (ع)و تمام شهدای عزیز

شروع چله از اول ذی القعده تا دهم ذی الحجه،

دوم تیر(شب دوشنبه )  تا ۱۱ مرداد

بهار چله گیری

اول ذی القعده تا دهم ذی الحجه

حضرت آیت الله جوادی آملی درباره این اربعین می فرماید: "از اول ذی القعده تا دهم ذی حجّه که اربعین موسای کلیم است، این یک فصل مناسبی است؛ بهار این کار است. این اربعین گیری، این چله نشینی همین است! وجود مبارک موسای کلیم 40 شبانه روز مهمان خدا بود. فرمود: و واعدنا موسی ثلاثین لیلهً فاتممناها بعشر فتمّ میقات ربّه اربعین لیله. به او وعده دیدار و ملاقات خصوصی دادیم؛ آمد به دیدار ما. اوّل 30 شب بود؛ بعد 10 شب اضافه کردیم، راهش باز بود؛ جمعاً شد40 شب."

حضرت زهرا (س) می فرمایند: «پدرم به علی (ع) فرمودند: «ای علی! قسم به خدایی که مرا به رسالت برگزید این داستانی که برای ما رخ داد (نزول آیه تطهیر) در هر محفلی که اهل زمین که جمعی از شیعیان و محبین ما حضور دارند و در میانشان انسان دردمندی باشد نقل شود، شخص گرفتار به برکت نقل این داستان گرفتاریش برطرف می شود و هر کسی در آن جمع هر نوع حاجتی داشته باشد، حاجتش روا می شود.»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول ذیقعده که گذشت

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

قبول باشه من سوره ی حشر خوندم میخوام چله شو بگیرم .فکر کردم تازه میخواین شروع کنید

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

انجام چله هم آداب خاصی دارد، لازم است انسان مراقبت هایی را داشته باشد، به طور مثال مواظب دهانش باشد که غذای بد وارد دهانش نشود، مواظب زبانش باشد که حرف بد نزند، مواظب گوشش باشد که حرف بد نشنود و مواظب چشمش باشد که نگاه بد نکند؛ آنوقت سایر کارها خوب  است

تأثیر «وضو» در اجابت دعا
در روایات «صوم» و «صلاة» بود. می­بینیم بعضی از روایات «وضو» را هم مطرح می‏کنند. البته نماز بی‏وضو که نماز نیست؛ در همه آن روایات بود که وضو بگیر و نماز بخوان. اما صِرفِ خودِ وضو به صورت مستقل و جدای از نماز هم برای دعا کاربرد و نقش دارد.

برای هدیه کردن ثواب حتما میدونین که ثواب عمل اهدا شده برای ما چند برابر میشه

از آیت الله پهلوانی نقل شده در مورد اهدای ثواب

روایت دیگری هست که از امام هادی صلوات الله و سلامه علیه است. راوی می‌گوید که به حضرت هادی عرض کردم که « إِنِّی زُرْتُ آبَاءَکَ » من قبر پدر بزرگوار شما را زیارت کردم « وَ جَعَلْتُ ذَلِکَ لَکَ » اما این ثواب زیارت را برای شما قرار دادم. رفتم زیارت پدر شما اما ثوابش را گذاشتم برای شما. به امام هادی عرض می‌کند. حضرت فرمودند که « فَقَالَ لَکَ بِذَلِکَ مِنَ اللَّهِ ثَوَابٌ وَ أَجْرٌ عَظِیمٌ» خوب دقت کنید تعبیر حضرت را. با این کارت که پدرم را زیارت کردی اما ثوابش را به من دادی، از ناحیه خدا برای تو اجر و ثواب عظیمی است « وَ مِنَّا الْمَحْمَدَةُ » و از ناحیه ما هم مورد سپاس قرار گرفتی. خب سپاسی که ائمه هدی می‌کنند که اینها بدهکار به کسی نمی‌شوند. اینها تلافی می‌کنند به چند برابر،

🌼🌼🌼ثواب این چله حدیث کسا رو هدیه میکنیم به سید الشهدا امام حسین(ع) و شهدای عزیز🌼🌼🌼

اعضای گروه

زیبای_خفته

mahdiye۷۶۷۶
صدف۷۷

dokhtarammahya
gigglesmhgk
fatemehmoradi
arsammmm

گیسو طلایی
سیندرلا۷۶

سامانتا جون

ستارا