2777
2789
عنوان

ای واردان به استایل 😅، خوش لباسا

167 بازدید | 15 پست

میخوام پیراهن بدوزم ، برا یه عروس خانوم ، میگه می خوام بعد ها اگه  کسی اومد خونمون جلوشون بپوشم 

یه مدلی بدوز که کشیده تر به نظر بیام 

به نظرتون از زیر سینه برا لباس برش بذارم 

از کمر 

از با سن  

چه کنم؟

کلا چه مدل لباسی باعث میشه آدم قد بلند تر دیده بشه

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟

از کمر کشیده تر نشون میده.یه کمر باریکم بهش بده.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی از خطِ کمر برش بذارم  شرمنده یعنی چی یه کمرباریک بهش بدم؟

اره.قسمت بالا تنه رو با به کمر باریک ب قسمت پایین تنه وصل کن.این مدل باعث میشه کشیده تر بنظر بیاد.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
اگه لاغره از کمر براش برش بزن قشنگ و فانازی میشه اگه لاغر نیست و شکم پهلو داره یه مدل راسته ای براش ...

آخه دورنگ گرفته، ترکیبی بدوزم 

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟