2777
2789

برام صلوات میفرستید ک این هفته تو امتحان شهری رانندگی قبول شم🥺🥺🥺

خواهش میکنم اگه فرستادید لایکم کنید 

ممنونم مهربونا😘😘😘😘

برای خوب شدن مامانم صلوات میفرستید دوستای نی نی سایتی؟😍

منم کاش از این ارزوها داشتم ...انقدر مشکلات زیاده که این ارزوت در برابر بقیه چیزی نیست 

موفق باشی💖💖💖

حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم الهی به حاجتت برسی

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این هفته چند بار سوار تاکسی شو جلو بشین و به رانندگیش دقت کن 

تو خونه اگه ماشین دارین حتما تمیرین برو خودت تا سر کوچه بری بهترین تمرینه برات 

تا صدنفر کنارت بشینن فقط یه کوچه خلوت پیدا کن و تمرین کن 

وقتی رفتی امتحان بدی سعی کن خودتو مسلط نشون بدی 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
منم کاش از این ارزوها داشتم ...انقدر مشکلات زیاده که این ارزوت در برابر بقیه چیزی نیست  موفق ب ...

عزیز الهی که مشکلاتت یکی یکی کم شه امین

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

ان شالله قبول شی عزیزم میتونم درکت کنم چقدر برات مهمه البته من ۹ سال پیش دفه اول قبول شدم ولی حسی ک داشتم هنوز یادمه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
منم کاش از این ارزوها داشتم ...انقدر مشکلات زیاده که این ارزوت در برابر بقیه چیزی نیست  موفق ب ...

ان شاالله مشکلاتت یکی یکی حل شه ب امید خدا،الهم صل الا محمد واله محمد

تو این هفته چند بار سوار تاکسی شو جلو بشین و به رانندگیش دقت کن  تو خونه اگه ماشین دارین حتما ...

فداتشم عزیزم ممنون از راهنماییت،

ان شاءالله قبول میشی منم شب قبلش استررررس دفه دوم دیگ ریلکس بودم استرس داشته باشی همه چی خراب میشه

هم استرس داشتم هم ماشین امتحان برام انگار نا اشنا بود ب کلاجش مسلط نبودم دفعه اول رد شدم😔

هم استرس داشتم هم ماشین امتحان برام انگار نا اشنا بود ب کلاجش مسلط نبودم دفعه اول رد شدم😔

اره دفه اول استرس داره من پام میلرزید اما دفه دوم عااالی بودم سرهنگه میگفت باریکلا دخترم کلی ذوق کردم😀

ان شالله قبول شی عزیزم میتونم درکت کنم چقدر برات مهمه البته من ۹ سال پیش دفه اول قبول شدم ولی حسی ک ...

شرایطشو ندارم هر دفعه رد شم برم کلاس وردارم واقعا سختمه،برام دعا کنید از این استرس راحت شم این هفته

اره دفه اول استرس داره من پام میلرزید اما دفه دوم عااالی بودم سرهنگه میگفت باریکلا دخترم کلی ذوق کرد ...

خوشبحالت،خدا از این ذوق کردنا قسمت همه کنه😊