بچه ها من خیلی دل پاک بودم خیلی خیلی ؛؛ خدا هم به اندازه ی دلم بهمداد ؛؛ خدایا شکرت؛؛ گاهی شوهرم بهم میگفت تو مهربون نیستی کودنی؛ احمقی مثلا ی نمونه از کارام انگشترمو فروختم هدیه روز مادر برا مادر شوهرم گرفتم و """" حالا دیگه عوض شدم دست خودم نیست دوست ندارم کار خاصی برا کسی بکنم مثلا من دستگاه شمع دارم مامانم خواهرام بم می گفتن دستگاتو بیار بیا برامون شمع بزن میرفتم حالا امروز مادرم گفت مییام پیشت شمع بزن برام منم موادمو قایم کردم گفتم دستگام خالیه مواد بگیر بیا(برا اولین بار تو عمرم) بعد اومد گفت خیلی گرون بود ولش کن با نخ اصلاحم کن (درصورتی که اولش بش گفتم گفت نه شمع بهتره)
when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من برا مامانم جونمم میدم شمع و این چیزا ک هیچی نیست ولی هیییچ وقت انگشترم نمیفروشم برا مادر شوهرم کادو بخرم در حد لباسی پارچه ای روسری این چییزا ولی یه چیز قشنگ
هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهاییمانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد . . .💚❤️
برا کلاس آرایشگری که رفتم ۱۶ سالم بود سال ۸۶ دوره ش ۴۰ هزارتومن بود خانوادم وضعشون خوبه گفتن بیخود این دوره هارو میری مدرسه میری کافیه؛؛ بعد ورزشکار بودم میرفتم مسابقات از مربیم ۴۰ قرض گرفتم و خودش بجاش جایزمو برد که ۴۰ تومن بود
منم اینجوری بودم ولی عوض شدم.فهمیدم اطرافیانم لیاقت محبتمو ندارن دیگه شدم یکی عین خودشون.الان خوبم
اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
برا مادرشوهرت انگشتر میفروشی برا مادرت مواد قایم میکنی😐😐😐بفهم با کی باید چطور رفتار کنی
روز۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد.در سال ۱۴۰۰ وزن من از ۶۸ به ۵۰ رسیده...دارای مدرک لیسانس هستم...سوار بر ماشین مشکی متالیک خودم هستم...و سخت مشغول ورزش هستم!
عزیزم دلیلشو پایین گفتم این چیزا یادم نمیره خودم ناراحتم میگم کاشکی همون دل پاک سابق شم
ببین ازاین اتفاقا ممکنه برا هرکسی بیفته تو باید یادبگیری اول ادمارو بشناسی بعدم در حد تعادل ب هرکی خوبی کنی ن بیشتر ن کمتر..ن بری انگشترتو بفروشی واسه کادو مادرشوهرت ن ک اینطوری ی شمع انداختنو دریغ کنی از مامانت
when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤