2777
2789
عنوان

احتمال بارداری با قرص لونژیل

541 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان. من 15 سیکلم قرص اورژانسی استفاده کردم بلافاصله بعد از رابطم دوتا قرص75/.خوردم.ولی بر خلاف همیشه که سه تا 5 روز بعد پریود میشدم این دفعه نشدم.نه لک نه خونریزی خیلی عادی گذشت. 

امسال هم اولین بار بود استفاده کردم. الان 14 روز از خوردن قرص میگذره و فردا موعد پریودمه و من هنوز پریود نشدم. 

از حدود یک هفته بعد از خوردن قرص سینه هام به شدت متورم و سنگین و دردناک شدن و خیلی اذیت کنندس. 

چند روز هم هست کمردرد شدید و گاهی هم تیر کشیدن زیر دلم دارم. و با وجود رژیم و ورزش زیاد وزنم به جای اینکه کم بشه داره زیاد میشه در حاای که قبل ازین خیلی راحت داشتم وزن کم میکردم. و گاهی اوقات سردرد خفیف و حالت تهوع خفیف دارم . من همه این ها رو به پای هورمانها گذاشته بودم اما حالا با خوندن تاپیک های نی نی سایت نگران شدم. 

تجربه مشابه داشتید؟ باردار بودید یا نه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من داشتم تجربه شما رو 

موعد پریودیم لکه بینی داشتم فکرکردم پریوده نگو باردار شده بودم،  حسابی چاق شدم،  بی بی چک زدم مثبت شد

این قرص های ارژانسی هم تقلبی شدن،  عزیزم بی بی چک بزن

انشالله هرچی خودت میخوای بشه

همیشه سبز میخشکد 

[QUOTE=142655277]کی بی بی چکتون مثبت شد؟ رابطتون توی تخمک گذاریتون بود؟ [/QUOTE

یه روز بعد پاکی بود،  زمان تخمک گذاری نبود

من ماه بعد که پریود نشدم مشکوک شدم چون موعد پریودم لکه بینی بود فکر کردم پریودیه نگو 6 هفته باردار بودم و نمیدونستم،  مواظب باش مثل من سرت نیاد 

همیشه سبز میخشکد