2777
2789
عنوان

همچین چیزی هس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 38 پست
اره اما مختص اونجا نیست من تو مشهدم خیلی دیدم، همینطور شمال کشور

عه

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیا اینجورین همه جای ایران تا حالا به این فکر نکرده بودم که بین اهوازیا بیشتره فقط تو فامیل خودمون ۶-۷ تا اینجوریه البته دهه شصتی

ولی یه چیز رایج نیس که همه دو اسمی باشن یه درصد کمی هستن

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
فقط شما یا توخانوادتونم همچین چیزی هس؟

نه فقط من

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

من اهوازی ام و تک اسم

این یچیز عمومیه اما خوزستان زیاد دیرم بخصوص بین عربا

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  
من اهوازیم منظورت رو متوجه نشدم

ی اهوازی ب من گفت ما کلا دوتا اسم داریم ینی تو شناسنامه مثل اسم مریم ولی ی اسم دیگ هم داریم ک ب اون صدامون میکنن مثلا زهرا

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

[QUOTE=142653419]فقط شما یا توخانوادتونم همچین چیزی هس؟[/QUOTمنم دخترخالم دو اسم داره تو شناسنامه صباست ولی همه ستاره صداش میزنن. یا عمم تو شناسنامه منیره هس همه مینا صداش میزنن

دخترم مامان عااااشقته 😘😘♥️
[QUOTE=142653419]فقط شما یا توخانوادتونم همچین چیزی هس؟[/QUOTمنم دخترخالم دو اسم داره تو شناسنامه صب ...

اها پس خداروشکر

من اهوازی ام و تک اسم این یچیز عمومیه اما خوزستان زیاد دیرم بخصوص بین عربا

عه اونیم ک بم گفت اهوازی بود

والا ما تو کل فامیل و دوستان دو اسمی نداریم.ربطی به شهر نداره عزیزم.بعصی خانواده ها به توافق نمیرسن ...

نمیدونم چرا گفت اهواز فقط اینطوریه همین منو ب شک انداخت😊

اره فدات🌹

نشی ک گلی