2777
2789
عنوان

آمپول زدن همسرم با پرستار خانم...

| مشاهده متن کامل بحث + 29727 بازدید | 173 پست
همه مردا همینن یکی زرنگه نشون نمیده یکی تابلو میشه

جمع نبند

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میرم بیرون چون کیون همسر پشمالوعه هم خجالت میکشم هم خندم میگیره 😂😂😂

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

من کادر درمانم

توروخدا نچسبید به شوهراتون ما اصلا دنبال شوهرای شما نیستیم

طرف میاد ی جوری نگاه میکنه انگار میخوایم شوهر کج و کولش بخوریم

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
حالا ی خانومی تایپینگ زده بود رفتم دکتر امپول زنه مرد بوده شوهرش دیده ناراحت شده قهرن 😐

منم نصفه شبی یه بار مجبور شدم برم دکتر و درمانگاه شبانه روزی.وقتی دیدم تزریقاتیشون آقاهه نزدم آمپول رو یارو تزریقاتیه انقدررررر بدش اومد و اخم و تخم کرد و درب رو محکم پشت سرم بست که نگووو😆😆انگار فحش بهش داده بودم

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
آخه دستشونو نمیزنن بدبختا من رفتم با همسرم خانومه با یه چیز مثل پنس پد الکلی رو میکشید بعدم آمپول و ...

چرا یکم از عضلات میگیرن یه فشار ریز میدن یا یکبار دیدم مثل نقاشا اون یکی دسشم اورده بود ک تکون نخوره مصلا فیکسش کنه طرفو 

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند

من خودم یکسالی مطب کار کردم بعدش بیمارستان 

ب مردا آمپول میزدم چ ربطی داره آخه 

شکاک بودن خوب نیست

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
پس شما با زرنگاش برخورد داشتی  خوش به حالت

😐تجربه ت خوندم بد بین شدی 

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎