2777
2789
عنوان

آمپول زدن همسرم با پرستار خانم...

| مشاهده متن کامل بحث + 29727 بازدید | 173 پست
این داستان بلند شدن رگ غیرت برای ک...ن همسر😐

حالا شوهراشونم ی مشت پشمالو بیش نیستن😑😂

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه پرستار جذابیت نداره چون شغلشه ولی برای اقایون جذابیت داره ک دست یه خانوم دیگ بخوره ب بدنشون چ ...

آخه دستشونو نمیزنن بدبختا

من رفتم با همسرم خانومه با یه چیز مثل پنس پد الکلی رو میکشید بعدم آمپول و میزد دیگه دستش اصلا نمی‌خورد

حالا جاهایه دیگه رو خبر ندارم

خخخخخ

یکی نوشته ممکنه مرد پرستار زن ک لمسش میکنه خوشش میاد 

چجوری با این مریض های جنسی زندگی میکنن😐من ک دخترم جلو تزریقاتی زن روم نمیشه ...

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
واسه پرستار جذابیت نداره چون شغلشه ولی برای اقایون جذابیت داره ک دست یه خانوم دیگ بخوره ب بدنشون چ ...

اگ شوهر من در اینده قراره با دستی ک قراره بهش امپول بزنه تحریک بشه در راه خدا میدمش تا بره😒

کسی ک واس امپولم باید مث بچه کنارش بمونم تا یوقت تحریک نشه نمیخوام

حالا ی خانومی تایپینگ زده بود رفتم دکتر امپول زنه مرد بوده شوهرش دیده ناراحت شده قهرن 😐

من اصلا نمیدم آمپولمو زن بزنه بیستر مردا میزنن شوهرمم پیشم وایمیسه😂😂

اےدردلم نشستہ💖ازتــــــوکجا گُریــزم؟¿.
اگ شوهر من در اینده قراره با دستی ک قراره بهش امپول بزنه تحریک بشه در راه خدا میدمش تا بره😒 کسی ک ...

همه مردا همینن یکی زرنگه نشون نمیده یکی تابلو میشه

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
منم.یادمه نامزد بودم پر پشم مریض شدم بردنم امپول بزنن روم نمیشد بکشم پایین مادرشوهرمم همچین بالاسرم ...

چرا اکثر این سن بالاها بی حیان؟!

یبارم تو ی شهری رفته بودیم اب گرم پیرزنه خودش پهن کرده بود رو پله های استخر 😐ی شورتم نداشت،جلو هم لباس درمیاوردن سینه و ماتحت تمام لخت مادر زاد لاقل ی مایویی شورتی کوفتی چیزی بابا 😑اون شل های اویزونن ک دیگه نمایش دادن نداره!