معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی گل شاهکار زیبای خلقت مخلوق دلبری خداوند شادی تو شادی دنیاست 🌸💓💎
یکی نوشته ممکنه مرد پرستار زن ک لمسش میکنه خوشش میاد
چجوری با این مریض های جنسی زندگی میکنن😐من ک دخترم جلو تزریقاتی زن روم نمیشه ...
معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی گل شاهکار زیبای خلقت مخلوق دلبری خداوند شادی تو شادی دنیاست 🌸💓💎
واسه پرستار جذابیت نداره چون شغلشه ولی برای اقایون جذابیت داره ک دست یه خانوم دیگ بخوره ب بدنشون چ ...
اگ شوهر من در اینده قراره با دستی ک قراره بهش امپول بزنه تحریک بشه در راه خدا میدمش تا بره😒
کسی ک واس امپولم باید مث بچه کنارش بمونم تا یوقت تحریک نشه نمیخوام
یبارم تو ی شهری رفته بودیم اب گرم پیرزنه خودش پهن کرده بود رو پله های استخر 😐ی شورتم نداشت،جلو هم لباس درمیاوردن سینه و ماتحت تمام لخت مادر زاد لاقل ی مایویی شورتی کوفتی چیزی بابا 😑اون شل های اویزونن ک دیگه نمایش دادن نداره!