2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری عزیزم بگو

برگها رو چندتا چندتا مثلا 5 تا یا 10 روی هم بچین بعد لوله کن و دورشون نخ ببند

یه قابلمه بردار داخلش اب،نمک و به اندازه یه سر قاشق چایخوری شکر بریز و بذار روی اجاق تا جوش بیاد یه توری روی قابلمه بذار شیشه ها و درهاشون رو برعکس بذار روش تا استریل بشن با بخار

بعد بسته های برگ رو داخل شیشه ها بچین

داخل مخلوط اب و نمو و شکر سرکه بریز و اجاق رو خاموش کن از این مواد شیشه ها رو که پ داخلشون برگ چیدی پر کن و سریع درشون رو ببند که حالت پلمپ پیدا کنه

واسه نگهداری هم نیازی به یخچال نداره تو انباری هم که بذاری کفایت میکنه

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
برگها رو چندتا چندتا مثلا 5 تا یا 10 روی هم بچین بعد لوله کن و دورشون نخ ببند یه قابلمه بردار داخلش ...

مخلوط آب و شکر و نمک باید گرم گرم بریزم روی برگها یا بزارم خنک بشه؟؟

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم
مخلوط آب و شکر و نمک باید گرم گرم بریزم روی برگها یا بزارم خنک بشه؟؟

گرم گرم

اصلا نذار خنک بشه

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@

سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه.دوستان من یه فیکوس داشتم که هم گرون خریده بودم هم برام با ارزش بود. ولی برگاش شروع کرد به زرد شدن وقتی داشتم داخل ایترنت دنبال مقاله ای میگشتم که علت زرد شدن گیاهم ر و پیدا کنم با سایت جوانه بان آشنا شدم. وقتی وارد سایت شدم کلی مقاله از گیاهان  

از جمله علت و درمان گیاه پتوس، شرایط نگهداری از سینگونیوم در آپارتمان، علت سوختن زرد و خشک شدن برگ انجیری، و کلی مقاله دیگه که مربوط به گل و گیاه آپارتمانی هست داخل سایتشون بود. در ضمن یه خوبی که این سایت داره اینه که بسته مشاوره داره یعنی میتونید مشاوره چند روزه رو با یه قیمت خیلی کم خریداری کنید و به صورت مستقیم با یک متتخصص گل و گیاه در ارتباط باشید.