2777
2789

سلاام بچه ها، من با شوهر یه روز درمیون بحث دارم و اختلاف نظر دارم، البته دعوا نداریم فقط بحث و کل کل اما ماهی یه بارم دعوا داریم ، برای بچه خیلی ضرر داره؟؟؟ 

من همین دیشب بحثمون شد

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منو بگو دیشب بدبخت رو خوردم هرچی از دهنم دراچمد بارش کردم اونم یه چن تا حرف زد ولی من میخوردمش همش😂😂😂

آخرشم اومد معذرت خواست گفت ببخش اذیتت کردم منم گفتم اشکالی نداله فقط تکرار نشه 

فقط تازگیا حرص میکشم صددرصد دختره کع هار شدم😝😝😝

برا سلامتی کنجدم صلوااات😍😍😍😍

استرس واسه بچه بده ولی کی بیاد ب شوهر حالی کنه بگی میگه داره غلو میکنه

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
وای منو بگو دیشب بدبخت رو خوردم هرچی از دهنم دراچمد بارش کردم اونم یه چن تا حرف زد ولی من میخوردمش ه ...

باز خوبه شوهرت میاد معذرت خواهی میکنه ، مال منکه هرگز

بچه ت عصبی میشه ، نکن گلم

به شوهرتم بسپار مراعات کنه

من تجربه دارم ، هر چه حرص بخوری و ناراحت شی ، بچه ت بیقرار میشه

هر چی آرومتر ، بچه هم ارام

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
بچه ت عصبی میشه ، نکن گلم به شوهرتم بسپار مراعات کنه من تجربه دارم ، هر چه حرص بخوری و ناراحت ش ...

چکارش کنم ، تازه من خیلی مراعات میکنم اونم سعی میکنه مراعات کنه ولی یه وقتا حرفاش خیلی زوره منم زود از کوره در میرم

باز خوبه شوهرت میاد معذرت خواهی میکنه ، مال منکه هرگز

نه خدا وکیلی خیلی خوبه همشم مقصر منم چون من غریبم مثلا دلم میگیره همش بهونه میگیزم و شروع میکنم به بدو بیراه گفتن😭

ما یکی دو بار بحث داشتیم

اصلا حسابش نکردم ، شوهرمم زود اومد عذر خواهی کرد

تو این دنیا فعلا هیچ چیزی مهم تر از فسقلی تو دلم نیست

تو ناخوداگاه بچه تاثیر داره

خودتو کنترل کن

تنها چیزی که میتونه منو بهم بریزه ، اینکه یوقت تو سونو ها مشکلی باشه همین 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
دوران حاملگی بدون جر وبحث نمیگذره طبیعیه هورمونا متغییر هست ولی تا میتونین جلوگیری کنین از جروبحث وگ ...

عزیزم جنسیت بچه ات مشخص شده یا نه