الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین عزیزم من بعد هفت ماه اومدم دو روزه خونه مامانم ....انقدر دختر دو ساله ام با دختر خالش سر همه چی دعوا کردن میخوام فرار کنم برم خونم..همه چی و با زور میگیره..خوب میشه بخاطر سنشه..
واسه جلب توجه این کارو میکنه بهش بیشتر توجه کنید.وقتهایی هم که به بقیه زور میگه بهش اهمیت ندین و زود خواستهشو براورده نکنید.به این نتیجه رسیده که اگر گریه کنه شما زودی مطیعش میشین.چیزی که به زور گرفته رو پس بدین و حواسشو پرت کنید موضوع یادش بره.
دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
دختر من ببینه هواشو دارم خودش رو پرت میکنه زمین ولی کنارش نباشم یا اهمیت ندم اینقدر بامزه اول میشه ،بعد دراز میکشه،بعد پاهاش رو میکوبه گریه میکنه،یعنی عاشق وروجکم از بس اینا باهوشن باورت نمیشه