2777
2789
عنوان

بچه زورگیر🤪😐

118 بازدید | 13 پست

بچه هاسلام بچم ۱سال ویکماهشه خیلی زورگیره هرچی ببینه دست بقیه میخوادحتی توخیابون اگ ندم خودشومیندازه زمین سرشومیکوبه😐اگ شام بخوریم میادوسط سفره قاشق برمیداره تاشام تموم شه جیکارش کنم بچه شمام این مدلیه

بچه زورگیر عنوانش جالب بود

هیچ عکس العملی نشون ندین درنهایت حواسشو پرت کنین یه مدت که ببینه هیاهوش کارساز نیس یه روش دیگه انتخاب میکنه

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه جلب توجه این کارو میکنه بهش بیشتر توجه کنید.وقتهایی هم که به بقیه زور میگه بهش اهمیت ندین و زود خواسته‌شو براورده نکنید.به این نتیجه رسیده که اگر گریه کنه شما زودی مطیعش میشین.چیزی که به زور گرفته رو پس بدین و حواسشو پرت کنید موضوع یادش بره.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
اخه سرشومحکم میکوبه زمین خیلی گریه میکنه

دختر من ببینه هواشو دارم خودش رو پرت میکنه زمین ولی کنارش نباشم یا اهمیت ندم اینقدر بامزه اول میشه ،بعد دراز میکشه،بعد پاهاش رو میکوبه گریه میکنه،یعنی عاشق وروجکم از بس اینا باهوشن باورت نمیشه

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
اخه سرشومحکم میکوبه زمین خیلی گریه میکنه

ولش کن عزیزم بذار اینکار رو بکنه اگه بهش محل ندی دست از این کار برمیداره

میشه برای اینکه سلامتیم رو به دست بیارم برام صلوات بفرستید التماس دعا🙏
وقتی لج میکنه اصلا اهمیت نده خودش پا میشه میره،دختر منم یک سالو بیست روزشه وقتی لج کنه اهمیت نمیدم م ...

مثل پسر منه😅😅😅۳ سالشه وقتی خواسته ی نابجا داره و براورده نمیشه گریه میکنه.وقتی میبینه اهمیت نمیدم  آروم میاد میشینه تو بغلم بوسم میکنه میگه مامان دیگه فلان چیزو نمیخواما😅😅😅

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
مثل پسر منه😅😅😅۳ سالشه وقتی خواسته ی نابجا داره و براورده نمیشه گریه میکنه.وقتی میبینه اهمیت نمیدم ...

اینا ما رو تشنه میبرن لب چشمه بر میگردونن

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
اینا ما رو تشنه میبرن لب چشمه بر میگردونن

دقیقا.🤕وروجکن😁😍