2777
2789
عنوان

حالا من چیکااار کنممم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 40 پست
بذار یکم اروم شد اول قضیه رو به پسر عمه ات بگو بعد دوست پسرت💝 کسی که دعوا میکنه اونم با این شدت خب ...

به پسرعمم بگم دو.س پس.ر دارم؟؟؟جر خواهم خورد:|

شایدعشق  همان لحظه باشد که یادت می آید در فریزر یک عددبستنی مانده  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این قسمت فکر نکرده بودم=||| فکر نکنم چون من اکثرا بهش میگم داداش اونم به من میگه فسقلیه وراج:|~

من که میگم دوسست داره دیگه خود دانی

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘

بگو نمیشناسمش خب

بگو چند وقته میاد نزدیک خونه ما سراغ منو میگیره

دروغه ولی انگار مجبوری🤭💝

لطفا واسه اینکه ⚡پدرم⚡ کامل حالش خوب بشه،دعا کنید.                                ان شاءالله حاجت روا بشین

عزیزم دوس پسرت زیاده روی کرده ینی چی فک کرده تومال اون هستی هرکاری دلش میخوادمیکنه واااا به دوست پسرت بگوبیادازپسرعمت عذرخواهی کنه

😂😂😂😂ببخشید میدونم نباید بخندم ولی خندم گرفت.برو از دل پسر عمت در بیار.بنده خدا الکی الکی دعوا کر ...

بابا این یکبار سر جرات حقیقت پرسیده بود دوس پسر داری؟ من دروغگو هم گفتم نه-_- دقیقا هفته ی پیش

بگم معذرت میخواهم دو.س پسر دارم:/؟

چند سالشع؟

ببین بخاطر خودت مجبور شد به بابات بگه اومد به دوست پانیذ تیکه انداخت وگرنه اولش میگفت:/

به نظرم مجبوری :///

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.
خب به پسر عمه بگو دوست پسرم بوده نمیشه بگی؟ به دوست پسرت هم که قطعا میشه بگی فامیله بوده

پسر عمم سر همین جرات حقیقت و سر اینکه بسیار غیرتیه مخصوصا سر من جرم میده بش بگم:|دوس پسر هم ک میشه چرا انقد بات صمیمی بود پس؟

چه دوست پسر بی فکری داری که نپرسیده این رفتار کرده تو باید خودتم جدی باهاش برخورد کنی رفتار پسرعمت ...

اومد پرسید بنده خدا پسر عمم گفت ب تو چه بعد دعوا شروع شد:||

پسر عمم سر همین جرات حقیقت و سر اینکه بسیار غیرتیه مخصوصا سر من جرم میده بش بگم:|دوس پسر هم ک میشه چ ...

به دوست پسرت بگو به تو ربطی نداره مثل داداشم بوده

چون اکثر تقصیرا سر این بود :/

تو باید از اون ناراحت باشی 

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.
اومد پرسید بنده خدا پسر عمم گفت ب تو چه بعد دعوا شروع شد:||

جلوی اون که نباید میپرسید خب معلومه دعوا میشه

باید بهت زنگ میزد با پیام میداد که اون پسره که باهم بودید کی بود نه وسط خیابون پرس وجو کنه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
پسر عمم سر همین جرات حقیقت و سر اینکه بسیار غیرتیه مخصوصا سر من جرم میده بش بگم:|دوس پسر هم ک میشه چ ...

وااا... به پسر عمه آدم چه ربطی داره ؟عجب ها خب الکی بگو به قصد ازدواج با همدیگه آشنا شدیم ببینیم چی میشه 😅خلاصه دیگه اونم اینقدر نباید پیگیر باشه

خب برای چی رفتی  نمیرفتی  حالا رفتی دوستت رو چرا بردی ای بابا از دست شما جووونها

بابام به زور گفت برو یه وقت گم نشه هرچه میگفتم این اندازه ی خرسه گم نمیشه میگفت ن باید بری.

دوستمو بردم تا یک حوصلم سر نره دو پسرعمم هی مزه نپرونه. _.

ببین کاری نمیشه کرد فقط برو با پاشنه بلند بکوب فرق سر دوس پسرت خروس بی محله دیگه