2777
2789
عنوان

اعصاب خورد کن ترین کارایی که آدما میکنن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 23 پست
دست کردن تو همه جاشون .........

جاااااانززززززززززز

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بایکی دیگه مشکل دارن، اما با بقیه هم دعوا دارن! فکر میکنن سکوت و قیافه گرفتن خیلی جذابشون میکنه!مشک ...

من خودم اینکارو یعنی قیافه گرفتن و گاهی انجام میدم وقتایی که با طرف اگه صحبت کنی به بحث میکشه...

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
یه هفته س دوتا خواهرام خونه مان و هر کدوم یه بچه دارن  یکیشون خیلیییی جیغ و داد و گریه می‌کنه ...

اوه اوه...سخته...لابد درس هم داری؟

میان خونت بوش بچتو میزنی زنیکه احمق می‌خنده به جای جلو بچشو بگیره

یا خونتو خونه خودش می‌دونه همه جارو میگرده

یا من تو کارای خونه کمک نمیدم همش میخورم و میخوابمیا کسی بهم دروغ بگه 

یا میبینی طرف هیچ پخی نیست همش کلاس میزاره من اینم من اونم 

یا در مورد مسائل رو تخت شبا ....... سوال میکنن

یا از گذشته شوهرت چیزی میگن

یا نداشته هاتو به رخت می‌کشن

یا لباساتو می‌پوشن 

یا پربودن نوار بهداشتی نمی‌زارم رو دشکات میخابن میگن از ما کم میاد نمیره یکی نیست بگه اگه ریخت میخوای چه غلطی بکننی

یا ...

یه صلوات با دل. پاکت برای برطرف شدن مشکلاتم بفرست . این کاربری مال دو نفره منو دوستم 🤗🤗
میان خونت بوش بچتو میزنی زنیکه احمق می‌خنده به جای جلو بچشو بگیره یا خونتو خونه خودش می‌دونه همه جا ...

مورد آخری و خدایی تا حالا نشنیده بودم...خب چرا رفت و آمد کنه آدم؟؟؟؟

آره یه هفته دیگ امتحاناتم شروع میشه

هد فون و اتاق را دریاب