2777
2789

چه جوری خرج میکنین و پس انداز میکنین که تا اخر ماه کم نیارین ؟ چطور مدیریت میکنین؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

والا من ادمیم ک فقط جمع میکنم خرج کردن بلد نیستم خیلی..دستم ب خرج نمیره😕

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا چیزی نیاز نباشه نمیخرم...خیلی چیزا الان دلم میخواد ولی نیاز نیست پس کنسل میشه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

من اصلااا با دخل وخرج کاری ندارم اما روزی30هزارتومن از کارت همسرم میریزم تو یه کارت بعنوان پس انداز، شوهرمم خودش جدا پس انداز میکنه

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
والا من ادمیم ک فقط جمع میکنم خرج کردن بلد نیستم خیلی..دستم ب خرج نمیره😕

خوشبحاااالت خواهر 🙄

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
من اصلااا با دخل وخرج کاری ندارم اما روزی30هزارتومن از کارت همسرم میریزم تو یه کارت بعنوان پس انداز، ...

خیلی روش خوبیه 

خوشبحاااالت خواهر 🙄

بیا تو پولاتو بده من جمع کنم جیره بندی میکنم برات تو خرج کن  

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
بیا تو پولاتو بده من جمع کنم جیره بندی میکنم برات تو خرج کن    

موافقم 😂😂😂😂

موافقم 😂😂😂😂

سلام منو همسرم جفتمون شاغلیم ازراونجای دوقلو ۳قلو داریم میدونید خرجمون خیلی بالاست 

۲۹ به ۲۹ حقوق میگیریم . که روزر۲۷ نیازای وسایل خونه از خورد خوراکی تا پوشک مینویسم روز ۲۸ هم قسطای وام رو 

در اخر برنامه میریزم برای باقی مانده پول 

مثلام انقدر برای پول بنزین ۱ماهمون . انقدر برای شهریه باشگاه . انقدر برای خوراکی بچها . انقدر برای خرج ماشین هرماه خرج نداره ولی خورده میزارم کنار که یهو خراب شد از پس اندازم خرج نکنم .. گاهی وقتا میشه ۷۰۰ یا ۵۰۰ تومان پس انداز ماهیانمون بستگی به خورد خوراک وسایل نیاز خونه داره 

سلام منو همسرم جفتمون شاغلیم ازراونجای دوقلو ۳قلو داریم میدونید خرجمون خیلی بالاست  ۲۹ به ۲۹ ح ...

عزیزم چن تا بچه ذارین؟

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
خیلی روش خوبیه 

آره قبلا الکی خرج میکردم اینو چندروزه دارم اجرامیکنم

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼