2777
2789
عنوان

میشه برا سلامتی بابام صلوات بفرستید کرونا گرفته قلبم داره تیر میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 31 پست
جدی؟خوبه یعنی ایشا...هرچی ازخدا میخوای بهت بده 

من کرونا گرفتم سری اول حالم بد بود و چون آلرژی غذایی و دارویی دارم مرگم صددرصد بود ی دکتر خارج از کشور گفت دوای این درد میخک منم خوردم عالیه بدین ایشالله ک خوب میشه فقط هرچ زودتر بگیرین براش سیستم ایمنیشو خیلی قوی میکنه 

خداکنه دوراز جونت عزیزم آخه شهرمان کوچیک هیچکس هیچی حالش نمیشه لعنتیا بابام دوهفته تبش ۳۸ و ۳۹ بستری ...

اگه ميتونين بياريدش تهران

گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کرونا گرفتم سری اول حالم بد بود و چون آلرژی غذایی و دارویی دارم مرگم صددرصد بود ی دکتر خارج از کش ...

دوراز جونت عزیزم انشا.. خیر ببینی اتفاقا دارم باید پودر کنم بریزم تو چای بخوره؟روزی چندبار؟

واسه سلامتی آقامون امام زمان صلوات
چشم میفرستم چندروزه گرفتن؟تب دارن؟خدا به مهمون رحم کنه من فقط گریه میکنم دارم سکته میکنم

حدود یک هفته

تب خیلی بالا

ندیدمشون،قرنطینه خانگی ان،فقط براشون غذا درست میکنیم میفرستیم

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
دوراز جونت عزیزم انشا.. خیر ببینی اتفاقا دارم باید پودر کنم بریزم تو چای بخوره؟روزی چندبار؟

هربار ک چای دادی اندازه ی نخود با قاشق بریز بخوره کلا مایعات زیاد بخوره گرم باشه اگه دکتر دارو داد درکنارش بخوره 

حدود یک هفته تب خیلی بالا ندیدمشون،قرنطینه خانگی ان،فقط براشون غذا درست میکنیم میفرستیم

من با اینکه قرنطینه آن اما دلم نمیاد با ماسک و دستکش میرم و میام بابام خیلی سرفه میکنه نمیدونم چه خاکی به سرم کنم

هربار ک چای دادی اندازه ی نخود با قاشق بریز بخوره کلا مایعات زیاد بخوره گرم باشه اگه دکتر دارو داد د ...

دستت درد نکنه چشم ممنونم ازت لطف کردی خواهر 

اتفاقا خونه خواهر من تهران اما نمیاد بابام میگه اونام میترسم بگیرن خدانکرده 

خب مستقيم بياريدش بيمارستان اينجا رسيدگيشون خيلي خوبه داروها خيلي خوبه، كدوم شهرين؟

گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️
من با اینکه قرنطینه آن اما دلم نمیاد با ماسک و دستکش میرم و میام بابام خیلی سرفه میکنه نمیدونم چه خا ...

من بد مریضمم،یعنی یک سرماخوردگی ساده من از پا در میاره،چه برسه کرونا

از طرفی این هفته اسباب کشی دارم،همینطوریش دست تنها موندم،اگز خودم بیفتم کی میاد

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
بابای منم 6روزه توای سی یو بستریه دقیقا منم دارم میمیرم 

وای خیلی سخته خیلی من امشب اولین شبیه که تو بیمارستان بابام دارم سکته میکنم بابای شمام کرونا گرفته؟،حالا چرا آی سی یو؟؟

من بد مریضمم،یعنی یک سرماخوردگی ساده من از پا در میاره،چه برسه کرونا از طرفی این هفته اسباب کشی دار ...

کار درست و شما میکنی عزیزم انشا..خانوادتم خوب میشن بحق امام حسین ماهم خونه سازی داریم 

کار درست و شما میکنی عزیزم انشا..خانوادتم خوب میشن بحق امام حسین ماهم خونه سازی داریم 

انشاالله موفق باشی