2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@بانوی_بی_نشان    

ب حرمت گروه گشایی شهید هادی از خدا میخوام زود زود باردار بشی و زیر دست دکترا نیفتی...اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل الفرجهم

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
ب حرمت گروه گشایی شهید هادی از خدا میخوام زود زود باردار بشی و زیر دست دکترا نیفتی...اللهم صل علی مح ...

ممنون از دعای قشنگت بانو  

دعا میکنم شمام هرچی از خدا میخوای بهترشو بهت بده  

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

سلام بانوی بی نشان دوتا سوال داشتم

ما جندوقت پیش برای انجام به کاری پول نیاز داشتیم اینو به پدرشوهرم گفتیم ایشون گفتن من براتون قرض میکنم واز کسی برای ما پول قرض گرفتن وخلاصه کارمون انجام شد چون مقدارپول زیاد بود همسرم قصد داشتن بعد از پس دادن یه مقداری به عنوان تشکروشیرینی روی پولشون بزارن

تازه الان بعد چندروز پدرشوهرم به همسرم گفتن وقتی ازاون آقا قرص گرفتن اون آقا خودش نداشته واونم از کسی دیگه ای گرفته من نمیدونم دقیقا جطور ولی بین خودشون گفتن که موقع پس دادن ما بهشون شیرینی بدیم ازاونجایی که ما کلا درجریان نبودیم وخودمونم قصد داشتیم شیرینی بدیم بهشون پول ما نزول شده؟؟

اگه شده باشه الان تکلیف چیه باید چیکارکنیم؟

ممنونم ازپاسخ گوییتون

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید

سوال بعدیم اینه که اگر كسي از دنبلان روغن بگيره و بماله رو سرش با توجه به اينكه دنبالان حرومه مويي كه به اين واسطه رشد ميكنه رو سر چه حكمي داره

سوال بعدیم اینه که اگر كسي از دنبلان روغن بگيره و بماله رو سرش با توجه به اينكه دنبالان حرومه مويي ك ...

اگر بانوی بی نشان انلاین نشد از 09640 بپرس سریع جواب میدن

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

اگه از اول قید کرده باشن ک مقداری اضافه پول بدین آره حکم ربا داره ولی اگه چیزی نگفتن و خودتون دوست دارید ی مقداری حالا بدی به عنوان هدیه نه نیست

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙋🏻‍♂️🤷‍♂️هرکه خود داندو خدای دلش  ک چه دردیست در کجای دلش          با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦‍♂️
اگه از اول قید کرده باشن ک مقداری اضافه پول بدین آره حکم ربا داره ولی اگه چیزی نگفتن و خودتون دوست د ...

ماخودمون ازاول قصددداشتیم به عنوان تشکر بدیم بهشون 

اما ازکسی که قرض گرفتیم ماندیدیم وباهاشون صحبت نکردین پدرشوهرم گفته بهشون یه مقدار بیشتر میده میخوام حکم اینوبدونم

ماخودمون ازاول قصددداشتیم به عنوان تشکر بدیم بهشون  اما ازکسی که قرض گرفتیم ماندیدیم وباهاشون ...

خب این میشه تعیین شده ربا رباست مثلا صد ملیون میدم میگم صد میلیونو هزار تومن میگیرم این رباست چون تعیین شده ک هزار تومن شما باید بدی اگه تعیین کردن ک فلان مقدار باید بدی آره ربا هست ولی اگر تعیین نشده پول داده گفته هرچقدر سود کردی بده نه ولی انشالله ک حلال باشه خوشحال شدم هنوز کسایی هستند ک این چیزا براشون مهمه من بشخصه حتی وام رو هم نزول میدونم ولی الان اکثرا معامله ها ربا شده 

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙋🏻‍♂️🤷‍♂️هرکه خود داندو خدای دلش  ک چه دردیست در کجای دلش          با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦‍♂️
خب این میشه تعیین شده ربا رباست مثلا صد ملیون میدم میگم صد میلیونو هزار تومن میگیرم این رباست چون تع ...

نه عزیزم مقداری تعیین نشده ولی چون اون آقا ازپولشون گذشتن پدرشوهرم گفته پس بدم یه مقدای میزارم روش و عدد نگفتن

ما باااین پول ماشین خریدیم بخدا ا وقتی پدر شوهرم اینو گفتن حالمون بدشد که اگه خدایی نکرده ربا باشه مال حروم آوردیم توخونمون ان شاءالله که حلال باشه مرسی ازجوابتون عزیزم

نه عزیزم مقداری تعیین نشده ولی چون اون آقا ازپولشون گذشتن پدرشوهرم گفته پس بدم یه مقدای میزارم روش و ...

انشالله ک خیر و خوبی براتون باشه به امید خدا🙏