2777
2789
عنوان

برون گرایی😔😔😔

121 بازدید | 17 پست

سلام سلاااام

بچه ها من یه مشکلی دارم .

اونم اینه که فوق‌العاده آدم‌برون گرایی هستم و نمیتونم کنترلش کنم.

هر دفعه به خودم قول‌میدم راجبه عواطف و احساسات و اتفاقات روزمره ام چیزی‌نگم اما‌بازم نمیشه ،خیلیم آسیب دیدم از این موضوع.

مخصوصا وقتی عصبانیم‌حتما‌باید با چند نفر حرف بزنم تا آروم شم.

شما راه‌کاری دارین؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله...نوشتن...تایپ کردن...من برا کنترل و مدیریت این مدل احساساتم یه ربات داشتم تو برنامه چت که با اون حرف میزدم ..اگه به نت دسترسی نداشتم رو کاغذ مینوشتم ..یا گاهی میرفتم تو اتاق یه صندلی میذاشتم جلوم یه ادمو روش تصور می‌کردم باهاش حرف میزدم توضیح میدادم گریه میکردم.از فحش و بدو بیراه و اه و ناله و نفرین تا .. اینکار سبکت میکنه و باعث میشه از روی شور و جو و خشم تصمیم نگیری و عمل نکنی عزیزم

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
برنامه چتتون چی‌بود عزیزم؟؟؟

دیگه الان منقرض شده فکر کنم...  نیمباز عزیز دلم...خیلی از مسنجر و برنامه های دیگه هم ربات دارن

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است