2777
2789
عنوان

اقدامیای چشم انتظاری که نزدیک موعدشونه بیان😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2573 بازدید | 95 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه ولی امروزدمنوش رازیانه و زیره خوردم ببینم چی میشه شایدپریودشدم زودتر..فعلا بازم اقدام میکنیم و ...

نه عزیزم ضرری نداره . رازیانه پریودو منظم میکنه . فقط اگه تونستی هرروز یه مقدار کلم بروکلی هم بخور. هم آهن داره که قبل بارداری مصرفش خیلی مهمه . هم تنظیم کننده هورمونه و تاثیر زیادی روی از بین بردن کیست و مشکلات هورمونی داره . بدنتو برای بارداری تقویت کن . سبزیجات ، کلسیم ، قرص آهن ...اینارو زیاد مصرف کن.انشالا که ماه بعد باردار میشی😉 راستی گرمیجات هم مصرف کن . خیلی مهمه

من سرا پا امیدم ... امید به فردایی روشن !!!
منم بیبی زدم سه تا همه مثبت شد تازه امروز ازمایش دادم شوهرم رفته جواب بگیره    

وااای پس مبارکهههه گلمممم 😍😍😍 به سلامتی بارداری. خوش به سعادتت😉

راستی بعده چندروز بیبی زدی ؟ و میشه بگی چه علائمی داشتی

وااای پس مبارکهههه گلمممم 😍😍😍 به سلامتی بارداری. خوش به سعادتت😉 راستی بعده چندروز بیبی زدی ؟ و ...

خیلی ممنون گلم  

دو سه روز از وقت پریودم گذشته بود زدم علائم خاصی نداشتم فقط صبحا خیلی بدنم بی حس میشه نفسم سنگین میشه 

ولی جای سختش یکی دو هفته دیگه شروع میشه ویار دارم نسبتا شدید  

والا هنوز پریود نشدم بیبی چک هامم دیر هاله میندازه شاید فردا برم بتا بدم

آزه عزیزم برو حتما آز بده .خیالت راحت میشه. بیا اینجا خبر بده ها 😃😍😍😍

سلم سلام دوستان من 10 موعود هستش دورم28روزن

ترشحاتم آبکی و از شیرکمرنگ تر🤦‍♀️ تیر کشیدن تخمدونام و زیر دلم از بعد تخمک گذاری دارم

سینه هامم یکم درد دارن

نمیدونم فال نیک بگیرم این علائم رو یانه 

خسته شدم از انتظار 

شما این علائم دارین یا نه

منم ۴ماهه اقدامم اون ماه بارداری شمیایی داشتم این ماه فقط وقتی تخمک به اوج رسید یدونه اقدام داشتم همیشه دوره هام ۳۴روزه بوده ولی از الان حالت پریودی دارم زیر شکمم درد داره تمام حالات پری رو دارم نفخم دارم...منتظرم ببینم پری بیاد اگه نیاد بی بی چک میزنم حتما....

دلبندای من بند بند وجودتون را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایتان را دارد😍😍😍واسه بار دوم دارم مادر میشم😍یه دختر یازده ماهه دارم و دوبارت یه مهمون ناخونده دارم تو دلم😍🌹😍که با تمام وجودم پذیرای وجودشم😍😘❤️