2777
2789
عنوان

اقدامیای چشم انتظاری که نزدیک موعدشونه بیان😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2573 بازدید | 95 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم علائمم نسبتا خفیفه . بیشتر تو تو روزای نزدیک به لانه گزینی بودن . نه سینه درد و تیره شدن هاله، ن ...

عزیزم تکرارادرار مثلا تو یک ساعت چندبارمیری گلاب ب روت دست ب اب؟؟؟؟؟

من اون ماه ۹ خردادپریود شده بودم هنوز نشدم تنبلی تخمدان دارم و اینکه تخمدان چپم تیر میکشه هیچ لکی ندیدم یبوست دارم با سوزش معده همینا نمیدونم اصلا باردار شدم نشدم 

خدا جون خودت مواظب زندگیم باش🥰🥰

سلام خانوما منم اقدامی هستم یک ماه بیشتره ولی تادلتون بخوادبهم ریختم وعلائم دارم نمیدونم چیه😁اقدام بچه دومم هست بارداری اول همین علائم وداشتم

دکترهم رفتم گفت یکم افونت داری دارودادگفت تاموعدپریودصبرکن بعدتست بده شایدحامله ای ولی میخوام برم تست خون بدم فرداببینم هست یانه

بنظرتون نشون میده الان؟

سلام خانوما منم اقدامی هستم یک ماه بیشتره ولی تادلتون بخوادبهم ریختم وعلائم دارم نمیدونم چیه😁اقدام ...

سلام عزیزم.چندوقت از پریودت گذشته ؟ یا اصلا به موعد پریودت مونده یا نه؟

من سرا پا امیدم ... امید به فردایی روشن !!!
من اون ماه ۹ خردادپریود شده بودم هنوز نشدم تنبلی تخمدان دارم و اینکه تخمدان چپم تیر میکشه هیچ لکی ند ...

بی بی چک بزن ببین عزیزم. به ما هم اطلاع بده . ایشالا ک به امیدخدا بارداری

سلام عزیزم.چندوقت از پریودت گذشته ؟ یا اصلا به موعد پریودت مونده یا نه؟

من این ماه پریودنشدم ولکه بینی داشتم فقط ده روزب بعدی مونده

اماامروزرفتم آزمایش خون دادم منفی بود😩نمیدونم اینهمه بهم ریختگی واسه چیه پس هنوزحامله نیستم ؟

من این ماه پریودنشدم ولکه بینی داشتم فقط ده روزب بعدی مونده اماامروزرفتم آزمایش خون دادم منفی بود😩 ...

معمولا آزمایش خون دقیقه . شاید کیست داشته باشی که خودش باعث بهم خوردن هورمون ها و پریود میشه . برو سونو تا دکتر تشخیص بده ک مشکلی داری یا نه ک بهت دارو بده .وقتی پریودت منظم شد شانس بارداریت بالاتر میره 

معمولا آزمایش خون دقیقه . شاید کیست داشته باشی که خودش باعث بهم خوردن هورمون ها و پریود میشه . برو س ...

ممکنه ولی امروزدمنوش رازیانه و زیره خوردم ببینم چی میشه شایدپریودشدم زودتر..فعلا بازم اقدام میکنیم واسه همین نمیدونم ضررنداره بنظرت؟

منم امروز،27 پری هستم دوازدهم پری دوتا فولی 19 22 داشتم دوتا آمپول اچ سی جی زدم وسه شب پشت هم اقدام کردم،الان هیچ علائمی ندارم بجز هرازگاهی دلدرد وی حالتای خاصی زیر دلم،احساس گرسنگی هم کمپ بیش میکنم،دیگه هیچی