2777
2789

من دیشب بیدارشدم دیدم رو کمر خوابیدم خیلی عذاب وجدان دارم و ترس هیچ موقع اینطور نمیشد نمی‌دونم چی شد دیشب 

چیکار کنم🤦

واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستید ❤
برا منم زیاد اتفاق میوفته.یهو میترسم ازینک ب پشتم.فکنکنم زیاد ضرر داشته باشه ک...

آخه هفته 34هستم استرس خیلی دارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیاد خوابیدن ضرر داره اینکه کلا به پشت باشی مدت موتاه خب سونو و معاینه هم میری به پشتی دیگه

خب همین نمی‌دونم چقدر خوابیدم تو خواب بودم

اصلا نمی‌خوابم نمی‌دونم چی شد یهو دیشب تو خواب چرخیده بودم

فداسرت گلم

اگه مشکل دیگه ای نداری تو بارداری هیچ اشکالی نداره تخت بخابی

البته ب تایم ۱۰دیقه در روز

این ی بارم حالا پیش اومده

اصلا نگران نباش

من خودم همش تخت میخابم از درد پهلو و کمر

۳۰هفتمم فک کنم رد کردم

چقدر نگراني به خودتون ميديد؟

دكتر ميگه بهتره به پهلو بخوابيد و ترجيحا پهلوي چپ

ولي تا حالا شنيدين دكتري بگه اگه دو سه ساعت اتفاقي به كمر خوابيديد بچه طوري بشه؟

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چقدر نگراني به خودتون ميديد؟ دكتر ميگه بهتره به پهلو بخوابيد و ترجيحا پهلوي چي ولي تا حالا شنيدين ...

اتفاقا الان زنگ زدم از ماما دکترم پرسیدم گفت وقتی اینطور بشه بچه خودش شروع به تکون خوردن می‌کنه تا مادر بیدار بشه منم وقتی بیدار شدم است تکون میخورد 

فداسرت گلم اگه مشکل دیگه ای نداری تو بارداری هیچ اشکالی نداره تخت بخابی البته ب تایم ۱۰دیقه در روز ...

ممنون عزیزم از دلداریت انشاالله این 4هفته به سلامتی بگذره واسم خیلی دعا کن 

[QUOTE=142596457]اتفاقا الان زنگ زدم از ماما دکترم پرسیدم گفت وقتی اینطور بشه بچه خودش شروع به تکون خوردن می‌کنه تا م ...[/QUOTE

ميگن به پهلوي چپ بخوابيد تا خون رساني به جفت و جنين بهتر انجام بشه

ولي نه اينكه اگه يكساعت دو ساعت خوابيدي به كمر خطرناك باشه و اتفاقي براي ني ني بيفته

اين سوال رو بارها ديدم خانما از دكترم ميپرسن و ايشون جواب ميده كه ما ميگيم بهتره به پهلو بخوابيد نه كه واجب باشه

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم