2777
2789
عنوان

پودراینفولیک🤔

115 بازدید | 3 پست

دوستان من اسفندسال پیش دکتربهم پودراینفولیک دادک نیم ساعت قبل ناهاروشام مصرف کنم ومصرف کردم تااواخراسفنداردیبهشت رفتم سونورحم وتخمدان گفت تنبلیت خیلی خفیفه قبلش سونوواژینال داده بودم گفت تنبلی خیلی شدیدی داری ممکنه خفیف شدن تنبلی تخمدانم بخاطراین پودرباشه؟ میخوام بازمصرف کنم اگه تاثیری داره لطفابیاین راهنماییم کنین🙏❤️جواب سونوماه پیشم

بله برا تتبلی تخمدان و پلی کیستیک ایناس 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تااواخراسفندمصرفش کردم 1فروردین موعودم بوددوماه تاخیرداشتم ک بادوفاستون پری شدم تاثیری نداشت خیلی ...

این پودره اسید فولیکه و متفورمین رو عملکرد تخمدان ها تاثیر میذاره البته دیگ فک نکنم پیدا کنی ی مدته هرجا میرم نیس ندارن 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن