2777
2789

سلام

امروز میخوام آموزش ساختن یه تاپیک پربازدید توی نی نی سایت رو بهتون بدم.

قدم اول:

یه تیتر جنجالی انتخاب کنید. به مثال‌های زیر توجه کنید:

- به خواهرم خیانت کردم

- شوهرم مچم رو گرفت

- شوهرم دوست دختر داره

- چه جوری مچ شوهرم رو بگیرم

- با دامادمون دوست شدم

- به نظرتون خیانت کردم؟

- خواستگارم معتاده

- یه خواستگار دارم که قبلا با دخترخالم دوست بوده

و هزاران موارد دیگه این طوری

قدم دوم:

کم کم تایپ کنید. به مثال زیر دقت کنید:

- من سنم کم بود که ازدواج کردم و شوهرم رو اصلا دوست نداشتم.

دیگه چیزی ننویسید تا ۱۰۰ نفر بیان بگن (خب بقیه اش رو بگو) یا (توروخدا بگو) و ...

- بعد از اینکه ۱۰۰ نفر پیام دادن یه پست دیگه بذارید. وقتی با شوهرم ازدواج کردم عاشق اصغرآقا سوپر مارکتی شدم.

دوباره چیزی ننویسید تا ۱۵۰۰ نفر بیان بگن (خب بقیه اش رو بگو) یا (توروخدا بگو) و ...

- بعد از اینکه همین جوری ملت پیگیر داستان شما هستن، هرچی به ذهنتون میرسه بنویسید. مهم نیست راست باشه یا دروغ. همه باور میکنن و پیگیر هستن.

.

مهربان که باشیم چشم‌هایمان پر می شود از حس خوب آرامش؛مهربان که باشیم کویر به حرمت قلبهایمان دریا می شود…یادمان نرود خدا از بالا نگاهمان می‌کندو به ما لبخند خواهد زد؛اگر کمی‌ مهربان باشیم…

قدم سوم:

یه جوری بنویسید که حاشیه داشته باشه و از عرف جامعه خارج بشید. مثلا درباره روابط ناجور یا خیانت یا رابطه با یکی باشه. این جوری قطعا همه پیگیری میکنن

قدم چهارم:

از کاربرها بخواین نظر بدن و شما رو کمک کنن. دائم جواب‌هایی رو که میدن با یه پرسش جدید به چالش بکشید.

تبریک میگم:

مبارک باشه! تایپک شما در صفحه اول و در بخش پربازدیدترین‌های امروز قرار گرفت

مهربان که باشیم چشم‌هایمان پر می شود از حس خوب آرامش؛مهربان که باشیم کویر به حرمت قلبهایمان دریا می شود…یادمان نرود خدا از بالا نگاهمان می‌کندو به ما لبخند خواهد زد؛اگر کمی‌ مهربان باشیم…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاندای مهربون دیشب چرا غوغا به پا کرده بودی تو سایت🤔

من🧐کی؟

جزوه رو میزارین انتشارات من کپی بگیرم استاد ؟💟

بله حتما

واقعا هم اینجوره.

ولی پر بازدید بی اهمیته.چندساله اینجام هنوز یادمم به پربازدید نبوده

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........