2777
2789

من بهترین وقتی فهمیدم باردارم

بدترین شب مرگ مادربزرگم

مهربان که باشیم چشم‌هایمان پر می شود از حس خوب آرامش؛مهربان که باشیم کویر به حرمت قلبهایمان دریا می شود…یادمان نرود خدا از بالا نگاهمان می‌کندو به ما لبخند خواهد زد؛اگر کمی‌ مهربان باشیم…

بهترین وقتی فهمیدم باردارم بدترین وقتی سقط شد

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا 6سال پیش بدترینش بود دیگ هیچوقت هیچ چی ب اندازش درد نداشت

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نتایج کنکورم چهار ساله بدترین گریه هارو نصیبم کرده 

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
دقیقا 6سال پیش بدترینش بود دیگ هیچوقت هیچ چی ب اندازش درد نداشت

ژینا گلمن برگشتی🤩

مهربان که باشیم چشم‌هایمان پر می شود از حس خوب آرامش؛مهربان که باشیم کویر به حرمت قلبهایمان دریا می شود…یادمان نرود خدا از بالا نگاهمان می‌کندو به ما لبخند خواهد زد؛اگر کمی‌ مهربان باشیم…
ژینا گلمن برگشتی🤩

ارععععععععععععع😍😍💫💫

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بهترین گریم وقتایی هست که اونقود مادرمو دوست دارم وقتی بهش فکر کردم که چقدر دوسش دارم گریم گرفته. بدترین گریم مال پارسال بود و وقتی بود که خیلی اعصابم خورد بود و تو ماشین بودم و حین رانندگی گریه میکردم 

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.

بهترین نداشتم

بدترینش،پارسال همین موقع دکتر گفت چسبندگی جفت به رحم داری،خیلی خطرناکه،باید بچت نارس دنیا بیاری

۱ ماه گریه کردم،زار میزدما

جواب ام ار آی اومد گفت مشکلی نداری