2777
2789
عنوان

چله حضرت موسی ع از فردا

| مشاهده متن کامل بحث + 2971 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طه یاسین یا بصیر عاشورا دارم 😂اگر خواستی یچیز دیگه بگو مقل سوره فجر یا صلوات  بهم خبرش بده ...

من لینک تاپیکتون و می ذارم دوتایی زیارت عاشورا میخوان شرکت کنن... من خودمم زیارت عاشورا می خونم... زیارت عاشورا بی نظیره ‌..‌

منم دعا کن مشکلاتم حل بشه .از اول بارداریم خیلی حرص خوردم دوست دارم یکم ذهنم اروم بشه

چشم بانوجان... محتاجم انشاالله در سلامت کامل باشید خودتون و فرزندتون...

دلتون آروم باشه و روز به روز آروم تر بشه‌...‌ و شادی و آرامش همیشگی در زندگیتون جاری بشه🤲🤲🤲

کتاب سه جلدی گنجینه تربیت هم خواستید بخونید برای این دوره و مراقبت هاش خوبه... البته جلداش و جدا هم می فروشن... جلد اولش برای پیش از بارداریه جلد دوم برای دوران بارداری جلد سوم بعد از تولد...‌ 

حضرت موسی رفت روی کوه چهل روز وقتی برگشت دید قومش بت پرست شدن سوره اش رو یادم نیست ولی همون سوره های ...

سوره طه هست عزیزم

چهله سوره طه هم میگن خوبه از اول ذی القعده تا ده ذی الحجه

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت، عهد بسته ام... قبل از مرگم نمیرم...!
چشم بانوجان... محتاجم انشاالله در سلامت کامل باشید خودتون و فرزندتون... دلتون آروم باشه و روز به ...

ممنون از دعای خیرت .ایشالا به خواسته قلبیت برسی

ما کوچیکا خدامون بزرگه...