2777
2789
عنوان

چله حضرت موسی ع از فردا

| مشاهده متن کامل بحث + 2971 بازدید | 58 پست
دقیقا اونجایی ک قران ب این‌چله اشاره کرده رو اسکرین بگیر بذار

حضرت موسی رفت روی کوه چهل روز وقتی برگشت دید قومش بت پرست شدن سوره اش رو یادم نیست ولی همون سوره های اول قرآنه

اصلا ربطی به یهود نداره. البته ممکنه اونها هم این زمان و خاص بدونن ولی این زمان در قرآن اومده... همی ...

ینی این ایه هرشب یدونه تا چهل شب بخونیم 

یا مثلا هر هر شب چهل تا تا چهل شب بخونیم؟ 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی باید چیکار کتیم؟

یعنی نیت می کنید تا چهل روز یک دعا و عملی و انجام می دین. 

مثل زیارت عاشورا توسل.... صلوات... خوندن سوره خاصی ... دعای فرج ... زیارت آل یاسین.... 

هر چیزی خودتون دوست دارین... صلوات  ... استغفار‌.. زیارت عاسورا‌... توسل... حدیث کسا... زیارت آ ...

اقا من متوجه نمیشم تو جله باید مثلا شبی یدونه دعای فرج تا چهل شب بخونیم؟ 

یا هرشب چهل تا دعای فرج تا چهل شب بخونیم؟ 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
حضرت موسی رفت روی کوه چهل روز وقتی برگشت دید قومش بت پرست شدن سوره اش رو یادم نیست ولی همون سوره های ...

ممنونم🌷🌷بابت توضیحات

‏یه جوری از خواهر شوهر مادرشوهر بد میگن انگار خانواده‌ی طرف جانیه و فقط این آقایی که با اینا ازدواج کرده سالم بوده و خانوم اومده نجاتش داده😏بعضی وقتا باید به همه بفهمونی که 
ینی این ایه هرشب یدونه تا چهل شب بخونیم  یا مثلا هر هر شب چهل تا تا چهل شب بخونیم؟

نه یعنی همون یک عدد... مثلا هر شب یکبار زیارت عاشورا... تا چهل روز هر شب یکبار...