2777
2789
عنوان

چله حضرت موسی ع از فردا

| مشاهده متن کامل بحث + 2971 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا اونجایی ک قران ب این‌چله اشاره کرده رو اسکرین بگیر بذار

عدد چهل در قرآن و روایات و حتی در ادیان دیگر مورد توجه قرار گرفته است. در قرآن کریم مدت خلوت حضرت موسی(علیه‌السلام) با خداوند را در کوه طور چهل روز ذکر می‌کند: «وَ وَاعَدْنَا مُوسَى ثَلاَثِینَ لَیْلَةً وَأ َتْمَمْنَاهَا بِعَشْرٍ فَتَمَّ مِیقَاتُ رَبِّهِ أَرْبَعِینَ لَیْلَةً» (اعراف، 142)؛ سی شب با موسی وعده نهادیم و ده شب دیگر بر آن افزودیم تا وعده پروردگارش، چهل شب کامل شد.

از اذان مغرب امشبه

بله از امشب بهتره ولی کل این ایام خاصه چند روز این طرف اون طرف هم نباید باعث بشه این زمان و فرصت از دست بره... انشاالله همه استفاده ببرن... 

عدد چهل در قرآن و روایات و حتی در ادیان دیگر مورد توجه قرار گرفته است. در قرآن کریم مدت خلوت حضرت مو ...

سپاس گزارم

‏یه جوری از خواهر شوهر مادرشوهر بد میگن انگار خانواده‌ی طرف جانیه و فقط این آقایی که با اینا ازدواج کرده سالم بوده و خانوم اومده نجاتش داده😏بعضی وقتا باید به همه بفهمونی که 
یعنی باید چیکار کتیم؟

نیت می کنید برای حاجت یا حتی برای ترک یک عادت بد یا کسب یک فضیلت و چهل روز از امشب یا فردا اون عمل و انجام می دین مثلا... نیت می کنید تا چهل روز روزی ۱۰۰۰ صلوات بفرستید... یا چهل روز زیارت عاشورا بخونید هر روز... یا دعای توسل... حدیث کسا هر چیزی که دوست دارید.‌. برای گرفتن حاجتتون یا هر نیت دیگه ای...

این ایام زمان خاصی برای گرفتن چله محسوب میشه. یعنی مجرب تره چون زمانیه در قرآن اومده. 

بله از امشب بهتره ولی کل این ایام خاصه چند روز این طرف اون طرف هم نباید باعث بشه این زمان و فرصت از ...

میشه ازفردا صبح برای ظهور وسلامتی آقا امام زمان ۱۰۰صلوات نیت کردبرای حاجت روایی؟؟

بله از امشب بهتره ولی کل این ایام خاصه چند روز این طرف اون طرف هم نباید باعث بشه این زمان و فرصت از ...

میایی یه تاپیک بزنیم باهم چله بگیریم ؟ 

من خودم بدونه زیارت عاشورا دارم 

بله اتفاقا اینجا هم پیشنهاد دادن تاپیک برای چله دسته جمعی زده بشه‌‌‌...

من طه یاسین یا بصیر عاشورا دارم 😂اگر خواستی یچیز دیگه بگو مقل سوره فجر یا صلوات 

بهم خبرش بده تا بچه هارو تگ کنم 

چله ی چی بگیریم؟ آدابش چه جوریه؟ 

هر چیزی خودتون دوست دارین... صلوات  ... استغفار‌.. زیارت عاسورا‌... توسل... حدیث کسا... زیارت آل یاسین... دعای فرج... هر چیزی... 

آداب خاصی نداره اداب معمول دعا و چله گیری‌ و عبادت... اکر زمانش خاص تر بشه بهتره یعنی صبح روز اول خوندین روزای بعدم صبح باشه بهتره اثربخش تره...