2777
2789
عنوان

چله حضرت موسی ع از فردا

2971 بازدید | 58 پست

فردا آغاز بهترین زمان برای چله گرفتن است که به بهار چله گیری معروف است. 

چله حضرت موسی زمانی است که در قرآن هم آمده و حضرت موسی به مدت چهل روز از این تاریخ به عبادت می پردازد از این رو این زمان بهترین زمان چله گیری در سال است و زمان خاصی محسوب می شود.

حتی اگر کسی حاجت خاصی ندارد چله گرفتن برای بهبود اخلاق و رفتار و عمل در این دوره توصیه می شود. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون میشه همین جا یه چله بگیریم؟؟؟؟؟

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.

چله اش چی هس؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

دقیقا اونجایی ک قران ب این‌چله اشاره کرده رو اسکرین بگیر بذار

‏یه جوری از خواهر شوهر مادرشوهر بد میگن انگار خانواده‌ی طرف جانیه و فقط این آقایی که با اینا ازدواج کرده سالم بوده و خانوم اومده نجاتش داده😏بعضی وقتا باید به همه بفهمونی که 

برای منم دعا کنین لطفا . التماس دعا

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
خودِ یهودی ها هم همچین چیزی ندارن. اینو از کجا بفهمیم معتبره؟

اصلا ربطی به یهود نداره. البته ممکنه اونها هم این زمان و خاص بدونن ولی این زمان در قرآن اومده... همین که این زمان در قرآن اومده نکته داره و کفایت می کنه اما  علما هم این زمان و توصیه کردن...

عدد چهل در قرآن و روایات و حتی در ادیان دیگر مورد توجه قرار گرفته است. در قرآن کریم مدت خلوت حضرت موسی(علیه‌السلام) با خداوند را در کوه طور چهل روز ذکر می‌کند: «وَ وَاعَدْنَا مُوسَى ثَلاَثِینَ لَیْلَةً وَأ َتْمَمْنَاهَا بِعَشْرٍ فَتَمَّ مِیقَاتُ رَبِّهِ أَرْبَعِینَ لَیْلَةً» (اعراف، 142)؛ سی شب با موسی وعده نهادیم و ده شب دیگر بر آن افزودیم تا وعده پروردگارش، چهل شب کامل شد.

در روایات هم در مورد عدد چهل مواردی ذکر شده است: هر کس خود را چهل روز برای خداوند خالص و پاک گرداند، خداوند چشمه‌های حکمت را از قلبش بر زبانش جاری می‌سازد.(1) یا هر کس قبل از دعا کردن برای خود، چهل مؤمن را دعا نماید، دعای او مستجاب می‌گردد.(2)

قرار بود که تورات به حضرت موسی(ع) نازل شود و باید موسای نبی آمادگی آن را پیدا می‌کرد. پس از طرف خدا دعوت به کوه طور شد که 30 روز با خدا مناجات کند و آماده‌ی دریافت کتاب مقدس تورات شود. وقتی 30 روز به اتمام رسید، خداوند وعده شان را 10 روز دیگر اضافه کرد و حضرت موسی(ع) 40 روز با خدا خلوت و مناجات داشت و تورات به ایشان نازل شد و حضرت به سمت قوم خود بازگشت.

آیت‌ الله جوادی آملی درباره چله اول ذی‌القعده تا دهم ذی‌الحجه می‌گوید: «از اول ذیقعده تا دهم ذیحجّه که اربعین موسای کلیم است، یک فصل مناسبی است؛ بهار اربعین‌ گرفتن و چله‌نشینی است! وجود مبارک موسای کلیم 40 شبانه روز مهمان خدا بود. فرمود: و واعدنا موسی ثلاثین لیلهً فاتممناها بعشر فتمّ میقات ربّه اربعین لیله. به او وعده دیدار و ملاقات خصوصی دادیم؛ آمد به دیدار ما. اوّل 30 شب بود؛ بعد 10 شب اضافه کردیم، جمعاً شد40 شب. در این ایام آدم مواظب دهانش باشد که غذای بد وارد نشود؛ مواظب زبانش باشد که حرف بد نزند؛ مواظب گوشش باشد که حرف بد نشنود؛ مواظب چشمش باشد که نگاه بد نکند؛ آنوقت سایر کارها خوب است. اینقدر کارهای حلال هست که آدم فرصت نمی‌کند به سراغ کار حرام برود!»

امیدوارم کمک کنه برای اطلاعات بیشتر می تونید سرچ کنید. در تفسیر علامه طباطبایی هم در مورد چله حضرت موسی توضیح داده شده.

مثلا چله چی بدارم چله صلوات میشه؟؟؟؟اصلا چله بداشتن چه جوریه؟

هر دعایی که دوست دارین. صلوات و استغفار که عالیه. 

چله گرفتن یعنی چهل روز یک عمل رو نیت کنید و انجام بدین مثلا روزی هزار صلوات تا چهل روز... یا تا چهل روز خوندن زیارت عاشورا... چهل روز خوندن دعای توسل...چهل روز خوندن قرآن...  بعضی چند نیت می کنن و چند دعا رو چهل روز میخونن... بستگی به خودتون داره...