2777
2789

دوستان من پارچه رو همیشه کج و کوله برش میزنم 

آیا قلق خاصی داره ،کلافه شدم🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁

سفارش انواع تابلوی برجسته ی ربان دوزی شده پذیرفته خواهد شد برای دیدن کارها ب پیج خوشگل من سر بزنید برای دوستان نی نی سایت ی  شرایط ویژه خواهم داشت آدرس پیج م در اینستا،gallery_honari_melorin هست 😌😌😌😌
منم😊😊فک کنم ی قیچی تیز باشه صاف برش میخوره. قیچی من اگه تا تهش پارچه رو بذارم نمیبره مجبورم نوک قی ...

نه بحث م سر این مقدار کج شدن نیست خیلی کج میبرم 🙁

سفارش انواع تابلوی برجسته ی ربان دوزی شده پذیرفته خواهد شد برای دیدن کارها ب پیج خوشگل من سر بزنید برای دوستان نی نی سایت ی  شرایط ویژه خواهم داشت آدرس پیج م در اینستا،gallery_honari_melorin هست 😌😌😌😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با صابون بکش و علامت بزن بعد ببر،بازم یعنی کج میبری؟

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
پارچه راه وبیراه داره برا برش باید سعی کنید براه ببرید که کج وکوله نشه

براه رو چ جوری میشی تشخیص داد 

مسیر گل یا خط پارچه یکنواخته 

متوجه نمیشم اصلا🤔