2777
2789
عنوان

... ناله های من

191 بازدید | 9 پست

بابا خیلی کلافم واقعا من میگم شما بگین چکارکنم 

شوهرم خیلی بی خیاله مثلا یه چی خراب بشه زورش میاد درست کنه یامثلا من اگه خونه نباشم خونرو بوی آشغال برداره نمیره آشغالارو بندازه بیرون 

نمیزاره زندگی کنم من از چادر بدم میاد به خاطر خانوادش مجبورم میکنه سرم کنم بااینکه بچه کوچیک دارم دوست دارم تتو کنم میگه نه وخانوادشم همش به همه چی گیر میدن 

دوست دارم یه روز همون جور که میخوام زندگی کنم دوست داشتم شوهرم پایه ی کارام و امروزی باشه

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چادری بودم ولی روز اول باهاش طی کردم که ازدواج کنم نمیپوشم دیگم نپوشیدم ... ولی اشغالا رو همچنان نمیبره با اینکه دیسک کمر دارم باید همش خودم از این پله ها ببرم و تتو هم نمیزاره 🤦‍♀️

کاری که دوست نداری رو انجام نده عزیزم چون هیچوقت نمیتونی بذاریش کنار 

من نمیدونم خانواده ی شوهر این وسط چکاره ن که باید به میل اونا زندگی کنی 

اگه نکنی چی میشه چکار میکنه؟؟

موقع انتخاب همسر چشماتو بسته بودن یا بعد از ازدواج به این نتیجه رسیدی؟ 

نه یه مشکل اساسی هست

شوهرم وقتی تو جمع خودمون هستیم اصلا گیر نمیده خیلیم پایه است اما وقتی خونه ایم به خاطر خانوادش اخلاقش ۱۸۰ درجه برمیگرده 

بدبختانه من باخانواده شوهرم زندگی میکنم 

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

انقد خانوادش پرو ان که حد ندار

مثلا الان که کرونا هست من میرم خونه مامانم هی به در میگن دیوار بشنوه که بیرون نرید به بچتون رحم کنید امروز خواهرش گفت گفتم داداشت یکسره میره بیرون والامن بیرون نرفتم  همش میخواد بگه خونه مامانتم نرید اگه بگه دونصفش میکنم

کاری که دوست نداری رو انجام نده عزیزم چون هیچوقت نمیتونی بذاریش کنار  من نمیدونم خانواده ی شوه ...

بازم مقصر شوهرم هیچی نمیگه بهشون چون من توی خونه ی اونام واون تو همسایه هاش به آدمی مذهبی و خیلی بادین وایمون معروفه زشت میدونه عروسش مانتو بپوشه 

۷ سال پیش جاری دیگم عروسش شد اون اینجا نیست  گفت چادریم اما مانتویی بودهنوز که هنوز میگه کاش فلانی رو برا سجاد میگرفتم که چادری بود۰😏